Baywatch

La mare, la soare, să vezi tu continuare...

0

Aseară am fost la Grand Cinema Digiplex ca să văd și eu cel mai… fierbinte? film al verii. Dacă nu era clar până acum, Baywatch deschide sezonul estival cu surle, trâmbițe și artificii [he-he], făcându-ți o poftă de mare cum n-ai mai avut până acum. Respectă tonul și atmosfera serialului care i-a făcut pe băieți s-o iubească pe Pamela Anderson și pe fete să-l viseze pe David Hasselhoff? Da și nu, fiindcă personajele principale sunt cam aceleași, scenele de slow-motion sunt la fel de savuroase, dar umorul e… Ei bine, umorul e pervers pe alocuri, glume cu scule și țâțe câte vrei, dar când vine vorba de pus porecle, nimeni nu bate-l bate pe Mitch (Dwayne Johnson).

Povestea te lasă să ghicești de la început cine e personajul negativ, cine e mentorul, care-i „padawan”, cine e nucleul haios al grupului, să-i zicem perla. N-ai parte de prea multe surprize, deși la vreo două faze stai cu sufletul la gură. Muzica te relaxează din prima, iar scenele de acțiune, de urmărire, încearcă să dea o notă serioasă filmului, dar n-ai cum să stai prea mult fără să râzi. Oricât de diferit ar fi de seria originală, ipocrit să fii să spui că n-ai râs aseară la film. Printre glumele mai vulgare, tirada de porecle și confruntările de orice tip dintre Mitch și Matty (Zac Efron), nu se poate să nu găsești măcar câteva poante care să te înveselească. Filmul chiar nu se ia în serios.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Mai e și asul din mânecă: Ronnie (Jon Bass), unul din cei trei recruți noi – al treilea fiind Summer (Alexandra Daddario). Ronnie te face să plângi de la atâta râs. Îndrăgostit lulea de C.J. (Kelly Rohrbach), el tot încearcă să devină salvamar ca să fie mai aproape de ea. Sau poate are el stofă de erou, cine știe. Ideea e că, din toate personajele, mi-a plăcut cel mai mult. Naivitatea și gafele sale te facă să-i plângi de milă, fără să te poți abține însă să faci mișto de el. Dacă băieții sunt conturați mai bine și mai diferiți: Mitch e locotenentul care vrea ordine și disciplină pe plajă, Matt e un egoist răsfățat căruia nu i-a tras nimeni o săpuneală, iar Ronnie e fraierul îndrăgostit, fetele sunt foarte puțin dezvoltate. Deși frumoase foc, Stephanie (Ilfenesh Hadera), C.J. și Summer nu prea ies în evidență cu altceva decât corpurile beton. Mai degrabă Priyanka Chopra reușește să vrăjească și cu mintea ei.

Avertisment pentru toți cei care vor să meargă la film și să se distreze: nu vă uitați la trailer-e (eventual doar la unul, de curiozitate). Prea multe spoiler-e. Per total, indiferent de calitatea poveștii și de personajele mai de carton unele ca altele, cea mai importantă e starea pe care o ai după film. Pe mine, aseară, mă dureau obrajii de la râs. Îl recomand și nu doar atât, mă voi duce să văd și sequel-ul, poate vor fi și fetele scrise mai bine de data asta. RO IMAGE 2000 te invită la cinematograf începând cu data de 2 iunie. Nu rata distracția!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata