“The Spy Who Dumped Me”, misiune în Europa

Din 17 august la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

1

The Spy Who Dumped Me” (“Spionul care mi-a dat papucii”) este un film regizat de Susanna Fogel după un scenariu scris de Fogel şi David Iserson.

Din distribuţie fac parte: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan şi Gillian Anderson.

Am văzut “The Spy Who Dumped Me” la Grand Cinema Băneasa. Audrey (Mila Kunis) şi Morgan (Kate McKinnon) sunt cele mai bune prietene de foarte mulţi ani. Fără voia lor, se trezesc implicate într-o conspiraţie internaţională, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la uşa ei cu o echipă de asasini periculoşi pe urmele sale.

Regie, scenariu şi distribuţie

Audrey a împlinit vârsta de 30 de ani şi sărbătoreşte alături de prietena ei cea mai bună, Morgan. Însă, nu se poate bucura pe deplin de această zi, căci aceasta a fost părăsită, fără niciun motiv, de Drew, iubitul ei.

La scurt timp, după petrecerea de ziua ei de naştere, Audrey află că Drew este, în realitate, spion şi se trezeşte prinsă în mijlocul unei situaţii cât se poate de periculoase. Mai exact, Audrey şi Morgan trebuie să ducă în Europa un stick cu informaţii secrete. Pe urmele lor se află agenţi secreţi şi asasini, iar cele două nu mai ştiu în cine pot avea sau nu încredere.

În regia lui Susanna Fogel, filmul îmbină cu succes scenele de acţiune cu cele de comedie, iar dialogul este presărat cu umor mai mult sau mai puţin reuşit, în unele momente. Audrey şi Morgan nu sunt agente, specialiste în arta spionajului, ci sunt două fete care folosesc puterea prieteniei pentru a depăşi momente complicate cu multe răsturnări de situaţie. Pe parcursul acestei călătorii dificile, Audrey şi Morgan îşi descoperă noi calităţi şi învaţă să nu se mai subestimeze, ci să aibă încredere în ele.

Mila Kunis şi Kate McKinnon se descurcă excelent în rolurile principale, demonstrând încă o dată că li se potriveşte acest gen de film – comedia.

Echilibrul dintre violenţă şi comedie din “The Spy Who Dumped Me” nu funcţionează întotdeauna. Filmul încearcă, pe de o parte, să ne facă să ne emoţioneze cu situaţiile prin care trec Audrey şi Morgan, însă, pe de altă parte, trece repede peste victimele colaterale, cum ar fi moartea şoferului de taxi care îşi găseşte sfârşitul într-un mod tragic.

Distribuit de Vertical Entertainment, “The Spy Who Dumped Me” a ajuns în cinematografele din România, vineri 17 august 2018. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Eugen Recent comment authors
Eugen
Vizitator

Eu l-am vizionat online aici
https://www.portalultautv.com/the-spy-who-dumped-me-2018/
Si sincer nu merita mai mult de nota 6. Poate roluri mai serioase data viitoare