Beauty and the Beast – Belle’s Magical World, o continuare fără prea mult sens

                Beauty and the Beast – Belle’s Magical World (Lumea magică a lui Belle) este finalul trilogiei Beauty and the Beast. A fost odată ca niciodată o tânără frumoasă numită Belle, care a ales să locuiască într-un castel magic şi neobişnuit. Acolo, s-a împrietenit cu personalul castelului, compus din obiecte fermecate care, la fel ca stăpânul lor, Bestia, fuseseră cândva oameni. Dar, în prezent, sunt legaţi cu o vrajă pe care doar dragostea o poate rupe. Odată cu adâncirea prieteniei dintre ei, ei trag nădejde că Belle ar putea învăţa să iubească o bestie şi, astfel, să-i elibereze de sub puterea vrăjii. Acţiunea se petrece în aceeaşi iarnă, în care a avut loc şi aventura din Beauty and the Beast – The Enchanted Christmas, şi este compusă din patru aventuri.

1

                Prima se numeşte The perfect world (O lume perfectă): scriitorul Richard Cray ne introduce mai multe personaje distractive: Webster dicţionarul (voce Jim Cummings), Le Plume stiloul (voce Rob Paulsen) şi Crane topul de hârtie de scris (voce Jeff Bennet). În această aventură, Belle şi Bestia se ceartă şi niciunul dintre ei nu vrea să-şi ceară scuze, pentru că fiecare dintre ei crede că are dreptate. Pentru a-i împăca, Webster, Le Plume şi Crane vin cu o idee genială. Aceştia compun o scrisoare cu scuze care vine din partea Bestiei. Dar ce se va întâmpla când se va afla adevărul?

perfect world

                Urmează Fifi’s Folly (Pozna lui Fifi). Fifi (voce Kimmy Roberts) este foarte îndrăgostită de seducătorul Lumière (voce Jerry Orbach). Aniversarea lor se apropie și Belle îl ajută pe Lumière să o pregătească. Dar Fifi aude și interpretează greșit, cum că Lumière și Belle ar avea o aventură. De aici nu mai e decât un pas până la prăpăd.

fifi

                A treia întâmplare se numește Mrs. Potts’ Party (Petrecerea d-nei Potts). Doamna Potts nu mai este ceainicul vesel pe care-l știm cu toții. Ea a intrat în depresie deoarece soarele nu s-a mai arătat pe cer de foarte mult timp. Pentru a o înveseli, lui Belle îi vine o idee. Împreună cu prietenii ei vrea să organizeze o petrecere. Dar rivalitatea dintre Lumière și Cogsworth (voce David Ogden Stiers) nu face decât să agraveze lucrurile. Vor reuși oare prietenii noștri să organizeze această petrecere?

potts

                Belle’s Magical World se încheie cu Broken wing (Aripă frântă). În această ultimă întâmplare, Belle salvează o pasăre cu aripa ruptă de frig. Singura problemă este că Bestia nu suportă păsările. După ce descoperă că această pasăre cântă foarte frumos, Bestia o va închide într-o colivie. Singura problemă: pasărea nu mai vrea să cânte. Ce sa va întâmpla în continuare? Vă invit să urmăriți animația.

Nu uita sa citesti

Madame Web

Related Posts

Wish

Napoleon

broken wing

                Toate cele patru întâmplări se leagă între ele într-o animație magică. Din păcate, scenariștii nu au reușit să facă din Beauty and the Beast – Belle’s Magical World o animație antrenantă. Este însă o producție pe care cei mici o vor adora. Nouă, cei care nu mai suntem copii, ni se va părea plictisitoare și fără prea mult sens. Oricum, este o animație din care copiii vor învăța ce înseamnă puterea de a ierta, iubirea, spiritul de echipă și prietenia.

last

                În continuare, vă invit să urmăriți trailer-ul animației:

                Animația Beauty and the Beast – Belle’s Magical World  s-a lansat și în România pe DVD și o puteți cumpăra separat sau în boxset cu prima parte Beauty and the Beast.

 dvd

Cumpără DVD                                                                                                                Cumpără box set

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise