Beauty and the Beast – The Enchanted Christmas, o continuare decentă

                După cum știți, în prima parte, Belle a reușit să rupă vraja. Acțiunea acestei animații începe de Crăciun, când toate personajele au devenit oameni. Bineînțeles, Lumière (voce Jerry Orbach) și Cogsworth (David Ogden Stiers) se ceartă care din ei au adus sărbătoarea de Crăciun din nou în castel. Doamna Potts (voce Angela Lansbury) spune povestea adevarată despre cum Crăciunul a fost adus din nou în castel.

story

                Acțiunea ne aduce înapoi în timp, imediat după ce Belle a fost salvată de Bestie de acei lupi care o urmăreau. Belle încearcă încă să-și dea seama de locul ei în palat, precum și servitorii care încă sunt obiecte în această poveste. Între Belle și Bestie se înfiripă ceva… Singura problemă este maestrul Forte (voce Tim Curry), o orgă care înainte să fie transformat nu era băgat în seamă, pe când acum este cel mai bun prieten al stăpânului. Forte se teme că planurile Frumoasei vor pune capăt blestemului care a căzut peste castel, blestem care pe el l-a făcut foarte important în ochii stăpânului său. El se folosește de Fife (voce Paul Reubens), un flaut care dorește cu disperare un solo, pentru a strica planurile Bellei și pentru a scăpa de ea.

ice

                Belle (voce Paige O’Hara) începe să facă pregătirile de Crăciun, chiar dacă Bestia (voce Robby Benson) a interzis această sărbătoare. Belle nu ia în seama acest lucru, dorind să-i aducă fericire măcar în aceste momente. Aliații săi sunt obiectele din casă (Chip, Angelique, Sultan, Phillipe, Toporul), care doresc o schimbare în această atmosferă mohorâtă. De ce urăşte Bestia Crăciunul? Va reuşi încă o dată binele să învingă răul? Veți afla doar urmărind filmul.

love

                Beauty and the Beast – The Enchanted Christmas este o continuare decentă a mega succesului din 1991, The Beauty and the Beast. Faţă de alte continuări ale altor animaţii, este chiar reuşită. Bonusul acestei animaţii este orga Forte, care nu vrea schimbarea şi este personajul negativ în această poveste. Ca răutate, pot să compar acest personaj cu Jaffar din animaţia Aladdin.

forte

Nu uita sa citesti

The Fall Guy

Related Posts

                Această animaţie, apărută în 1997, este un film Disney, care vă va încânta atât de Crăciun cât şi în orice altă zi din an.

curse

                În continuare, trailer-ul acestei animaţii:

                Această animaţie s-a lansat pe DVD şi în România.

dvd

Cumpără acum

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise