“The Boss”, Melissa McCarthy este șefa

1

The Boss” (“Șefa”) este o comedie regizată de Ben Falcone, având la bază un scenariu scris de Falcone, Melissa McCarthy și Steve Mallory.

Din distribuție fac parte – Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage, Ella Anderson, Tyler Labine, Annie Mumolo, Kristen Schaal, Margo Martindale și Kathy Bates.

“The Boss”

Melissa McCarthy a ajuns într-un anumit moment al carierei în care s-au aflat Bill Murray în anii 1980 și Jim Carrey în anii 1990, mai exact – în care premisa unui film este – “Nu ți-ar plăcea să o vezi jucând rolul acesta?” – iar dacă răspunsul este “da”, totul este “perfect”.

Aceasta este impresia pe care mi-a lăsat-o “The Boss” (“Șefa”), un film special creat pentru Melissa McCarthy. McCarthy este, cu siguranță, una din cele mai apreciate actrițe de comedie din SUA, interpretând, de-a lungul timpului, roluri foarte bune. Însă rolul din această comedie nerecomandată minorilor sub 15 ani este modest și chiar dacă actrița s-a descurcat excelent ca de fiecare dată, contribuția sa nu este suficientă pentru a salva un film cu un scenariu mediocru.

“The Boss”

Melissa McCarthy este Michaell Darnell, o femeie de afaceri de succes, dar cu un trecut trist, pe care încearcă să îl ascundă. Crescută la un orfelinat, în timpul copilăriei sale, mai multe familii au încercat să o adopte, dar din cauza comportamentului său dificil, după anumite perioade de timp, era adusă înapoi la casa de copii. De aceea, s-a transformat într-o femeie rece și calculată, considerând că nu are nevoie de o familie pentru a obține ceea ce își dorește.

Darnell reușește să construiască un adevărat imperiu, având un succes impresionant în lumea afacerilor, dar trecutul pare să o bântuie deoarece Renault (Peter Dinklage), rival în afaceri și fostul ei iubit, reușește să îi ia tot ceea ce a obținut.

“The Boss”

După câteva luni petrecute la închisoare, Michelle își recapată libertatea și realizează că nu mai are nimic. Singurul sprijin vine din partea fostei asistente, Claire (Kristen Bell).

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Datorită lui Claire și a fiicei acesteia, Rachel, Michelle simte pentru prima dată că face parte dintr-o familie și, în același timp, încearcă să își recupereze imperiul financiar cu o nouă afacere … de prăjituri. Ce urmează? Veți afla dacă vizionați filmul.

Scenariul scris de Falcone împreună cu McCarthy și Steve Mallory este plin de clișee, dialoguri fără logică și un fir narativ haotic. Mai mult decât atât, contribuția regizorului nu poate fi observată în film, comedia fiind de la început până la sfârșit lipsită de sens.

“The Boss”

În ceea ce privește distribuția, după cum am spus deja, McCarthy se descurcă foarte bine, fiind o actriță foarte bună de comedie (și demonstrând acest lucru de nenumărate ori!). Dar, interpretarea sa nu este suficientă pentru a salva filmul. Este nevoie mai mult de atât, adică de un scenariu solid și, din păcate, acest lucru lipsește cu desăvârșire.

În SUA, “The Boss” a primit în general critici negative, însă, în ciuda acestui fapt, comedia a debutat în fruntea box office-ului nord-american, având încasări de 23,48 de milioane de dolari în primul weekend în peste 3.400 de săli de cinema, potrivit cifrelor provizorii difuzate duminică de Exhibitor Relations. Așadar, filmele lui McCarthy au întotdeauna încasări pe măsură, iar acest lucru se datorează, în primul rând, actriței. Ea este o actriță de comedie talentată și pare că nu depune nici cel mai mic efort pentru a fi amuzantă.

“The Boss”

În concluzie, aș vrea să închei cu un citat din Time“McCarthy merită mai mult decât filmul acesta. Poate obține mai mult”. Sunt de acord deoarece consider că talentul impresionant al actriței trebuie exploatat mai mult, în roluri mai bine conturate.

“The Boss” poate fi văzut în cinematografele din România, începând cu 15 aprilie 2016, fiind distribuit de Ro Image.

poster

[review]

1 Comentariu
  1. Guillermo Kuntzman spune

    I am also commenting to let you understand what a helpful experience my cousin’s child went through visiting your web site. She came to understand such a lot of details, with the inclusion of how it is like to have an excellent giving mindset to get many people without difficulty completely grasp a number of problematic matters. You undoubtedly surpassed our own expected results. Thanks for giving those practical, trusted, edifying and fun guidance on that topic to Lizeth.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata