Ce filme noi vedem la Cineplexx din 19 Mai

0

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • FURIOS SI IUTE X
  • MICUL ALLAN – O AVENTURĂ EXTRATERESTRĂ
  • E PERICOLOSO SPORGERSI
  • JUCĂRIA NOUĂ

***

FURIOS ȘI IUTE X ( AP12 )

PREMIERĂ: 19 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Actiune, Mister, Thriller

DISTRIBUȚIE: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Brie Larson, Charlize Theron, Jason Statham

SINOPSIS:

În acest al zecelea film din seria Fast and Furious, regizat de Louis Leterrier, Dominic Toretto (Vin Diesel) și familia lui devin ținta răzbunătorului fiu al lui Hernan Reyes – temutul traficant de droguri ucis de Luke Hobbs în Fast Five (2011).

PROGRAM:

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3MyJpBO 

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3MdvH5X

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ:  https://bit.ly/3W2neHi

***

MICUL ALLAN – O AVENTURĂ EXTRATERESTRĂ ( AG )

PREMIERĂ: 19 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie

DISTRIBUȚIE: Anders W. Berthelsen, Jesper Christensen, Peter Frödin, Sofie Torp, Louis Næss-Schmidt

SINOPSIS:

Vacanța de vară se anunță plictisitoare pentru Allan, un băiat introvertit de 11 ani. Aventurile vor începe odată ce vecinul său obsedat de OZN-uri începe să creadă că băiatul este o antenă umană care l-ar putea ajuta să capteze informații despre o mare invazie care, crede el, se îndreaptă spre Pământ. Dar antena improvizată nu rezistă prea mult, iar micul Allan este salvat de Britney, o fată venită din spațiu care are de pregătit pentru școală un proiect despre pământeni. Allan trebuie acum să o ajute pe fată să se întoarcă acasă. Pe Pământ, Britney devine tot mai fascinată de micuța creatură întâlnită: de ce spune băiatul mereu că e totul bine, când părinții lui tocmai au divorțat și este evident că el nu e în cea mai bună dispoziție? Oare așa funcționează toți oamenii?

PROGRAM:

2D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3McCg8X

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3MubGty

***

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

***

E PERICOLOSO SPORGERSI ( AP12 )

PREMIERĂ: 19 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Magda Catone, Carmen Tănase, George Alexandru, Marius Stănescu, Florin Călinescu

SINOPSIS:

Lui Horațiu, soldat în termen, i s-au aprins călcâiele după Cristina, elevă în ultimul an de liceu. Ea n-ar fi neapărat contra, dar numai în urma unei obligatorii logodne. Principiu la care va renunța curând odată cu apariția în oraș a lui Dino, actor de mâna a doua, dar reputat Casanova de provincie.

Trei destine desfășurate în trei capitole unde aceeași poveste e reistorisită din punctul de vedere al celor trei protagoniști; o comedie dezlănțuită în care cu toții devin victimele propriilor confuzii și quid pro quo-uri, fiecare nutrind în secret aceeași aspirație de a se elibera din „cazarma” personală pentru a descoperi orizonturi mai largi și mai promițătoare.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3Wd5jOn

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/452ifuA

***

JUCĂRIA NOUĂ ( AP12 )

PREMIERĂ: 19 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Jamel Debbouze, Daniel Auteuil, Alice Belaïdi, Simon Faliu, Anna Cervinka

SINOPSIS:

Sami trăiește fericit într-un cartier din suburbii alături de soția sa, care așteaptă un copil. Pentru a asigura nevoile viitoarei familii, Sami se angajează ca paznic de noapte într-un magazin cu produse de lux, deținut de Philippe Etienne, cel mai bogat om din Franța. De ziua fiului său, Alexandre, Philippe inaugurează raionul de jucării al magazinului și îi spune acestuia că poate lua orice își dorește. Alexandre îl alege pe Sami drept noua sa jucărie.

Filmul este inspirat de comedia clasică „Le Jouet” din 1976, regizată de Francis Veber

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂhttps://bit.ly/3OisGUL

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3M2HX9C

***

Sursa: Cineplexx

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata