2

Meg 2: The Trench este un film regizat de Ben Wheatley după un scenariu scris de Jon Hoeber, Erich Hoeber și Dean Georgaris.

Din distribuție fac parte: Jason Statham, Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels și Cliff Curtis.

***

Am văzut Meg 2 la Cinema City, Afi Cotroceni, mulțumită invitației primite din partea Vertical Entertainment 😊

În Filipine, o navă aruncă ilegal deșeuri radioactive în ocean. Jonas Taylor (Statham) se furișează la bord pentru a-i opri. Desigur că reușește, fără un efort considerabil. James „Mac” Mackreides (Cliff Curtis) îl recuperează apoi pe Jonas și îl mustră pentru eroismul său eco-războinic. Ei zboară înapoi la Institutul Oceanic pentru un eveniment care sărbătorește progresul lor științific.

Jiuming (Wu Jing), fiul lui Minway Zhang și fratele mai mare al lui Suyin, a preluat operațiunile. El laudă realizările recente, cu sprijinul unui nou binefăcător bogat (Sienna Guillory). Institutul a proiectat costume de scufundare mai puternice și nave noi pentru a explora oceanul. Însă, reușita lui cea mai importantă este că a crescut și că a încercat să antreneze un Megalodon captiv încă de la naștere, Haiqi.

Fiica lui Suyin, Meiying (Sophia Cai), acum o tânără de 14 ani, îi roagă pe Jonas și Jiuming să o lase să meargă cu echipa la următoarea scufundare. Jonas refuză ferm. Va fi incredibil de periculos și ea este prea tânără. Echipajul se pregătește de scufundare, iar Mac le urează mult noroc în timp ce coboară în întunericul puternic. Jonas observă că folosesc mai mult oxigen decât se aștepta.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Megalodonii se adună mai jos dintr-un motiv necunoscut. Senzorii interni din submarinul principal dezvăluie un clandestin la bord. Înapoi la Institut, ceva s-a schimbat la Haiqi. Ea se învârte și crește viteza înainte de a se arunca în cușcă. Un Jonas furios este pe cale să anuleze misiunea când sună o alarmă de proximitate. Un obiect uriaș se îndreaptă spre ei.

Meg 2 nu se ia niciodată în serios. Personajele iau decizii în mod nechibzuit și recunosc când greșesc. O scenă timpurie îl are pe Jiuming în rezervor cu Haiqi. El se pune în pericol și nu se gândește că ar putea păți ceva rău. DJ (Page Kennedy), într-un rol mult mai mare, este pregătit în mod adecvat pentru orice situație care ar putea apărea. Să spunem că și-a îmbunătățit jocul de la ultima experiență de atac cu rechini.

Statham revine în rolul lui Jonas Taylor, scafandru profesionist și expert în salvări, care are o nouă misiune periculoasă.

Pe măsură ce filmul înaintează, acţiunea devine mai intensă, echipa lui Jonas se confruntă cu situații limită și trebuie să lupte ca să supraviețuiască. Tensiunea se amplifică treptat, atingând cote înalte spre finalul peliculei.

Distribuit de Vertical Entertainment, Meg 2: The Trench a ajuns în cinematografe. Vizionare plăcută!

2 Comentarii
  1. vorbelutr ioperbir spune

    Hey, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring?K I miss your super writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

  2. vorbelutrioperbir spune

    It is in point of fact a great and useful piece of information. I am satisfied that you shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata