Puss in Boots: The Last Wish

0

Puss in Boots: The Last Wish este o animație produsă de DreamWorks Animation și distribuită de Universal Pictures, regizată de Joel Crawford după un scenariu scris de Paul Fisher și Tommy Swellow.

Din distribuție fac parte: Antonio Banderas, Salma Hayek Pinault, Harvey Guillén, Florence Pugh, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, John Mulaney, Wagner Moura, Da’Vine Joy Randolph și Anthony Mendez.

***

Am văzut Puss in Boots: The Last Wish la Cinema City, Mega Mall. Puss in Boots este personajul meu preferat din Shrek și așteptam cu nerăbdare următoarea sa aventură. În noua animație, Puss descoperă că și-a consumat opt din cele nouă vieți pe care le avea și este devastat. El trebuie să găsească o soluție pentru a își reface cele nouă vieți și implicit pentru a își prelungi viața. Continuarea întârziată a originalului din 2011 se remarcă prin efecte vizuale spectaculoase și secvențe de acțiune care te vor ține cu sufletul la gură.

Când primul Shrek s-a lansat în 2001, animația a adus în atenția spectatorilor un tărâm mitic populat de personaje de poveste. Făcându-și debutul în Shrek 2, Puss In Boots s-a dovedit a fi un personaj secundar popular, Banderas fiind extraordinar în rolul carismatului și neînfricatului motan încălțat. După Puss In Boots din 2011, motanul a fost prezentat într-un serial Netflix cu mai multe sezoane – deși fără implicarea lui Banderas – așa că ar trebui să existe în continuare un interes considerabil al publicului pentru această pisică legendară.

Nu uita sa citesti

Ramon

Babylon

Related Posts

A Man Called Otto

Strange World

În noua animație, Puss (Banderas) rămâne la fel de încrezut ca întotdeauna, încrezător în abilitățile sale de luptă și impresionat de propriul său curaj. Dar, după ce moare în timpul unei confruntări cu o fiară puternică, el descoperă că, asemenea tuturor pisicilor, are doar nouă vieți – și tocmai și-a epuizat a opta viață. Forțat brusc să-și înfrunte propria mortalitate, Puss află de existența unei ultime dorințe ascunsă adânc în Pădurea Neagră: dacă dobândește această dorință mistică, își poate dori mai multe vieți. Alături de Kitty Softpaws (Hayek Pinault) și de un câine adorabil (preferatul meu din noua animație), pe nume Perro (Harvey Guillen), el se îmbarcă în această călătorie – tot timpul fiind urmărit de cei care își doresc dorința pentru ei înșiși, dintre care și maleficul Jack Horner (Mulaney).

Regizorul Joel Crawford (The Croods: A New Age) subliniază faptul că îngâmfarea lui Puss izvorăște din ideea greșită că nu trebuie să își facă griji că va muri. Puss credea că mai avea vreo cinci vieți rămase, uitând cu desăvârșire să țină evidența de câte ori a pierit. Drept urmare, Puss in Boots: The Last Wish se dovedește a fi o animație despre aprecierea vieții pe care o avem. Puss se trezește cu o teamă reală, acum că știe că următoarea sa moarte va fi ultima, mai ales după ce este urmărit de necruțătorul vânător de recompense – The Big Bad Wolf (Wagner Moura).

Animația ne încântă cu tărâmuri fantastice, în care Puss se luptă cu diferiți inamici. De această dată, motanul arată semne de vulnerabilitate, frică și se maturizează pe parcusul poveștii. El își dă seama că sunt lucruri mai importante decât faima și aroganța de a fi Puss in Boots. Mi-a plăcut evoluția motanului și modul în care reușește să își recunoască greșelile.

Distribuit de Ro Image 2000, Puss in Boots: The Last Wish va ajunge în cinematografele din țară, vineri 9 decembrie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata