Ce știm despre fetele Bond din “Spectre”

0

Istoria “fetelor Bond” este lungă. Totuși, în noul film “Spectre”, care va fi lansat în curând, lumea pare mult mai diferită față de cea de la începutul seriei atunci când a fost folosit pentru prima dată termenul “fete Bond”, așadar, este probabil timpul să folosim un alt termen mult mai potrivit: “femeile Bond”.

Mulțumită clipului lansat de site-ul 007.com, putem să ne facem o idee despre cum vor fi personajele interpretate de Lea Seydoux și Monica Bellucci.

Cea mai importantă informație ne este oferită de Bellucci, care descrie motivația personajului său, Lucia Sciarra. “Soțul său mafiot a fost ucis, iar ea riscă să pățească la fel”, declară Monica despre personajul său.

“Spectre”

Prin urmare, acum știm că Lucia Sciarra este soția unui mafiot. Având în vedere că Spectre este o organizație criminală, nu ne-ar mira să aflăm că soțul Luciei a avut un rol important în planurile pe care mafia le are pentru a strica echilibrul lumii în folosul lor. De asemenea, aflăm câte ceva şi despre decesul soțului Luciei în Mexico City și despre funeraliile acestuia, unde Bond începe să primească indicii despre organizație. Așadar, Lucia nu este doar o văduvă, ci reprezintă miezul puzzle-ului, care este Spectre.

În ceea ce privește personajul Madeline Swann, interpretat de Lea Seydoux, acesta reprezintă, de asemenea, o piesă importantă din tot acest mister. Swann este un psihiatru care face echipă cu Bond pentru a-l ajuta. Ea este fiica domnului White, ceea ce explică de ce știe ce este Spectre și de ce poate să îl ajute pe Bond.

“Spectre”

Moneypenny este în mod surprinzător omisă din discuția despre femeile Bond.

Prin aducerea în distribuție a celor două actrițe, Lea Seydoux și Monica Bellucci, este clar că Sam Mendes are roluri complexe pentru cele două. “În Spectre, cele două femei sunt învăluite de mister. Sunt femei puternice și pentru aceste personaje ai nevoie de actrițe extraordinare”, a declarat Sam Mendes despre Lea și Monica.

Nu a mai rămas mult timp până când “Spectre” va fi lansat, însă credem că Madeline Swann și Lucia Sciarra ascund multe secrete. Oricare ar fi adevărul, este bine că filmele Bond se îndepărtează de stereotipuri și reprezintă un produs matur și bine realizat, de care chiar și Ian Fleming ar fi mândru. Vom vedea întreaga poveste atunci când “Spectre” se lansează în cinematografele noastre pe 6 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata