Doris Day ar putea să apară într-un film după 47 de ani

0

Când ai o carieră lungă și impresionantă la Hollywood așa cum are Clint Eastwood, este ușor să ai un cuvânt de spus și să fii influent. Astfel, Eastwood folosește această putere pentru a încerca să o convingă pe actrița Doris Day, care nu a mai apărut într-un film în ultimii 47 de ani, să se întoarcă pe marile ecrane.

Potrivit The Guardian, regizorul i-a oferit deja actriței în vârstă de 91 de ani un scenariu. Aceasta a fost încântată de rol și de această oportunitate și se pare că sunt în negocieri.

Eastwood, în vârstă de 85 (deși nu ai crede având în vedere proiectele de care se ocupă și numărul de ore pe care îl petrece pe platourile de filmare), lucrează în acest moment la filmul “Sully”, care spune povestea pilotului Chelsey Sully Sullenberger. Tom Hanks va juca rolul principal.

Încă nu știm dacă acesta este scenariul pe care Eastwood i l-a oferit lui Doris Day, însă ne putem imagina că proiectul este unul cu adevărat important dacă i-a trezit interesul actriței.

Doris Day este cunoscută pentru rolurile sale în filme clasice precum: “The Man Who Knew Too Much”, “Calamity Jane” și “Pillow Talk”. De asemenea, ea este celebră și pentru cariera sa în muzică, lansând ultimul album “My Heart”, în 2011.

În 1967, la scurt timp după ce a apărut în ultimul său film pe marile ecrane, Day a refuzat personajul Mrs. Robinson din filmul “The Graduate” în regia lui Mike Nichols. Actrița a refuzat rolul deoarece i s-a părut vulgar și neinteresant, iar personajul a fost interpretat de Anne Bancroft.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata