Eddie Redmayne a declarat că termenul “muggle” va fi folosit în “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

0

Fanii seriei Harry Potter  așteaptă de mult timp să vadă noi aventuri din lumea vrăjitorilor, iar așteptarea va lua sfârşit anul viitor când se va lansa Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Filmul este un prequel (producție a cărei acțiune se desfășoară înainte de evenimentele relatate în producția originală) al seriei “Harry Potter” și prezintă aventurile lui Newt Scamander (interpretat de Eddie Redmayne), un autor de succes din lumea vrăjitorilor. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, iar cartea sa, “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, va deveni una foarte importantă și elevii de la Hogwarts o vor folosi în timpul cursurilor.

Spre deosebire de seria “Harry Potter”, a cărei acțiune are loc în Anglia, acțiunea din Fantastic Beasts and Where to Find Them se petrece în New York, în anii 1920.

Potrivit Entertainment Weekly, termenul “muggle” (încuiat), care este folosit în franciza “Harry Potter” și se definește ca: o persoană care nu posedă abilități magice, este înlocuit cu “no-maj”, care are același înțeles ca “muggle”. Fanii seriei nu au acceptat această schimbare. Cu toate acestea, va fi folosit oare termenul “muggle” în noul film?

ScreenCrush i-a luat recent un interviu actorului Eddie Redmayne, iar acesta a declarat că “no-maj” este termenul american pentru “muggle”. Mai mult decât atât, în film vom auzi ambele cuvinte, care au același înțeles, adică “încuiat”.

Din distribuție mai fac parte: Jon Voight, Katherine Waterston, Alison Sudol, Queenie, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove și Colin Farrell.

David Yates, regizorul ultimelor 4 filme “Harry Potter”, se ocupă de regia noului film având la bază scenariul scris de J.K. Rowling.

Warner Bros. a anunțat că filmul se va lansa în cinematografe la data de 19 noiembrie 2016.

Pe Eddie Redmayne îl putem vedea în The Danish Girl, iar criticii îi consideră favorit la Premiile Oscar din 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata