Elizabeth Banks nu va mai regiza “Pitch Perfect 3”

0

Elizabeth Banks nu va mai regiza “Pitch Perfect 3”, însă își va relua rolul din franciză.

Actrița și-a făcut debutul ca regizor cu filmul “Pitch Perfect 2” și a confirmat anul trecut că se întoarce să regizeze “Pitch Perfect 3” pentru Universal Pictures. Potrivit Variety, Elizabeth Banks nu va mai regiza următorul film din serie, însă nu renunță în totalitate la proiect, deoarece rămâne în continuare ca producătoare și actriță. Motivul pentru care Elizabeth a renunțat la regie este programul încărcat din perioada următoare.

“Pitch Perfect 3”

În iunie 2015, Universal Pictures a confirmat că va produce “Pitch Perfect 3”, studioul anunțând că intenționează să lanseze filmul în 2017. Anna Kendrick și Rebel Wilson, care au apărut în primele două filme din serie, au confirmat că își vor relua personajele.

Britanny Snow a confirmat că se va întoarce în noul film din serie, astfel povestea personajelor Beca (Anna Kendrick), Fat Army (Rebel Wilson) și Chloe (Brittany Snow) va continua în sequel.

“Pitch Perfect” (2012) a reprezentat o reală surpriză în box office, reușind să strângă suma de 115,3 milioane de dolari în întreaga lume. Sequel-ul “Pitch Perfect 2” a adunat suma de 285,1 milioane de dolari, având un buget de 29 milioane de dolari. Filmele au lansat și niște piese de succes, cum ar fi melodia “Cups” a actriței Anna Kendrick.

“Pitch Perfect 3” va avea premiera în cinematografe la data de 22 decembrie 2017.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar