Emma Watson – Belle, spot Globurile de Aur subtitrat

2

Se apropie 17 martie 2017, când se va lansa lungmetrajul live-action Frumoasa şi bestia, şi cei de la Disney nu încetează să-şi promoveze filmul.

La Globurile de Aur au vrăjit audienţa cu melodia „Belle” cântată de Emma Watson. Mai jos puteți urmări acest spot subtitrat în limba română:

2 Comentarii
  1. Aurelian spune

    Felicitari! E a doua melodie subtitrata. Dar de asta nu ar trebui sa se ocupe cei care aduc filmul in cinematografe? Doar pe Starfilme.com am vizionat cele 2 melodii subtitrate (Belle si Something There). Felicitari.

    1. Avramescu Alexandru Virgil spune

      Teoretic ei ar trebui sa le subtitreze, dar probabil ei le vor urca direct dublate. Asa le place celor de la cineforum. Dar dublajul e doar pt cei care au pana in 10 ani si nu reusesc sa citeasca asa repede. Acesta e punctul meu de vedere. Eu niciodata nu o sa merg la cinema la un film dublat in romana. (nu seamana deloc vocile noastre cu cele ale actorilor americani). La animatii hai sa spunem, sunt pentru copii. (chiar daca as vrea sa le vizionez si eu). Dar le vad si acasa cand se lanseaza pe blu-ray 3D (chiar daca nu au subtitrare in romana). Dar sa dublezi filmele?! Chiar mi se pare ca se cheltuie banii aiurea pentru dublaj. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata