Din dragoste pentru animale – eveniment caritabil!

1

V-am povestit deja cât de mult mi-a plăcut Paddington și cât de tare m-am distrat la acest film pe care merită să-l vedeți în familie, mai ales dacă aveți și copii. Ei bine, de astăzi, în cinematografe, ursulețul Paddington vă așteaptă să-i țineți de urât într-o Londră rece și ploioasă, cam ca Bucureștiul zilele astea. Și dacă tot vine Crăciunul, ce-ar fi să strângem rândurile și să participăm la cel mai drăguț eveniment caritabil, la The Light Cinema, pe 12 decembrie, organizat de Intercom Film în parteneriat cu The Light Cinema și Fundația Speranța. 

Scopul acestui eveniment? Ajutorarea animăluțelor pe care le iubim ca pe niște oameni; prin urmare, vineri, în data de 12 decembrie, la ora 20:00, va avea loc o vizionare specială pentru toți iubitorii de animale, prin care se vor strânge fonduri dedicate acestui scop nobil. Donația este în valoare de 55 de lei/persoană și include biletul la film, băutura răcoritoare și popcorn-ul. Toate fondurile colectate cu ocazia acestui eveniment vor fi donate integral Fundației Speranța, iar voi veți pleca mulțumiți de pelicula care vă va înveseli și fericiți că ați putut ajuta la adăpostirea, ocrotirea și îngrijirea animalelor fără familii – www.caini-fundatiasperanta.ro.

 Biletele pentru acest eveniment se pot achiziționa de la casele de bilete din incinta The Light Cinema sau online pe: www.lightcinemas.ro.

EvPaddingtonFinalPoster (1)

Despre Fundatia Adapostul Speranta

Fundatia Speranta a fost infiintata in anul 1996, in dorinta de a putea influenta in bine soarta animalelor. Cu o buna reputatie cu privire la grija si devotamentul fata de animale si printr-o conjunctura favorabila, a influentat hotararea firmei Bouygues de a dirija o parte din fondurile donate primariei Municipiului Bucuresti pentru actiuni social ­ culturale, catre construirea unui adapost pentru cainii fara stapan, in vederea sterilizarii lor. Fundatia Speranta a fost ajutata de Fundatia Brigitte Bardot, de Vier Pfoten, Amicii Animalelor si multi alti voluntari care vin des si plimba cateii, ajuta la hranit si la curatenie.  Adapostul Speranta este si acum in functiune, incadrat cu personal, este condus de catre un administrator si un medic veterinar care permanent se consulta cu presedinta fundatiei. Toata lumea incearca sa asigure un trai cat mai bun pentru catei si in egala masura conditii mai bune pentru personal. Vizitatorii sunt bineveniti oricand, cu rugamintea respectarii regulilor de ordine interioare ale adapostului. Adapostul are in continuare nevoie de sprijin financiar, costurile de intretinere ale adapostului sunt ridicate si inca mai sunt necesare unele amenajari. Cererile de primire in adapost a cateilor sunt foarte multe, dar din pacate capacitatea adapostului este limitata si venirea altor caini este conditionata de eliberarea unui padoc, prin plecarea in adoptie a vechilor locatari.

 

Fundatia Speranta si The Light Cinema va vor tine la curent cu urmatoarele evenimente sau activitati. Mai multe informatii se pot obtine de pe paginile de web ale cinematografului sau ale fundatiei.

 

www.lightcinemas.ro   www.facebook.com/TheLightCinema

 

http://www.caini-fundatiasperanta.ro  https://www.facebook.com/fundatia.speranta

1 Comentariu
  1. […] Maleficent s-a lansat în 2014 şi a fost regizat de Robert Stromberg, povestea fiind ecranizată povestea din punctul de vedere al personajului negativ din animaţia clasică Disney din 1959, Frumoasa din pădurea adormită (Sleeping beauty). Din distribuţie au făcut parte Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple și Lesley Manville. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata