Noul sezon Prison Break are dată de lansare și trailer subtitrat în română

1

Primele sezoane din Prison Break s-au concentrat pe Michael Scofield, un tânăr determinat să-și salveze fratele, condamnat la moarte, din închisoare. Dar finalul sezonului 4 (mai corect spus făcut pentru televiziune după sezonul 4) are un final tragic. Sau cel puțin așa credeam. Acum acțiunea are loc în Maroc, iar Michel s-ar putea să fie în viață în închisoare. Lincoln și soția lui Michael, Sara, l-au crezut mort, dar vechea trupă se reunește pentru a pune la cale un nou plan de evadare.

Din distribuție fac parte: Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Mark Feuerstein, Augustus Prew, Rick Yune, Inbar Lavi, Paul Adelstein.

Premiera pe FOX va fi pe 4 aprilie 2017 va rula joi de la ora 21:00 în SUA. (apoi în fiecare marți câte un episod la aceeași oră).

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

1 Comentariu în "Noul sezon Prison Break are dată de lansare și trailer subtitrat în română"

avatar
Aurelian
Vizitator

Ce ati baut de revelion pentru ca vreau si eu! Ati innebunit anul asta! Ce e cu atatea stiri, trailere subtitrate, recenzii? Iar asta cu Prison break e cireasa de pe tort. Tineti-o tot asa! Sper sa nu va leneviti 🙂