Noul sezon Prison Break are dată de lansare și trailer subtitrat în română

1

Primele sezoane din Prison Break s-au concentrat pe Michael Scofield, un tânăr determinat să-și salveze fratele, condamnat la moarte, din închisoare. Dar finalul sezonului 4 (mai corect spus făcut pentru televiziune după sezonul 4) are un final tragic. Sau cel puțin așa credeam. Acum acțiunea are loc în Maroc, iar Michel s-ar putea să fie în viață în închisoare. Lincoln și soția lui Michael, Sara, l-au crezut mort, dar vechea trupă se reunește pentru a pune la cale un nou plan de evadare.

Din distribuție fac parte: Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Mark Feuerstein, Augustus Prew, Rick Yune, Inbar Lavi, Paul Adelstein.

Premiera pe FOX va fi pe 4 aprilie 2017 va rula joi de la ora 21:00 în SUA. (apoi în fiecare marți câte un episod la aceeași oră).

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Aurelian Recent comment authors
Aurelian
Vizitator
Aurelian

Ce ati baut de revelion pentru ca vreau si eu! Ati innebunit anul asta! Ce e cu atatea stiri, trailere subtitrate, recenzii? Iar asta cu Prison break e cireasa de pe tort. Tineti-o tot asa! Sper sa nu va leneviti 🙂