0

Free Guy este un film regizat de Shawn Levy după un scenariu scris de Matt Lieberman și Zak Penn.

Din distribuție fac parte: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Joe Keery.

Am văzut Fee Guy la IMAX (Afi Cotroceni). Mărturisesc că filmul a fost o surpriză foarte plăcută, fiind captivant de la prima până la ultima scenă.

Free Guy oferă o perspectivă hilară a jocurilor video ultra-violente. Ce s-ar întâmpla dacă un NPC, un personaj non-jucător, ar deveni conștient și ar schimba valorile realității sale? Free Guy este o călătorie neașteptat de umană într-un domeniu digital.

Ryan Reynolds joacă rolul lui Guy, care lucrează ca un casier bancar în haoticul Free City, unde zilnic au loc atacuri armate, crime, lupte și tot felul de dezastre. Guy poartă în fiecare zi aceeași cămașă albastră, bea aceeași cafea, salută aceleași persoane și se aruncă la podea atunci când banca este în mod continuu jefuită. El se întreabă cum ar fi să poarte ochelari de soare, să conducă mașini rapide și, cel mai important, să o cunoască pe fata visurilor sale.

Fiecare zi a lui Guy este identică. Dar el se bucură de compania celui mai bun prieten, Buddy (Lil Rel Howery), timidul paznic al băncii. Nu este greu de înțeles dorința lui Guy de schimbare.

Nu uita sa citesti
Related Posts

Madame Web

Viața lui Guy ia o întorsătură neașteptată atunci când o întâlnește pe fata visurilor sale, Molotov (Jodie Comer), și, pur și simplu, nu îi poate rezista. Eforturile sale de a o impresiona provoacă un val mare de schimbări în Free City.

Între timp, la studiourile Soonami, doi programatori (Joe Keery, Utkarsh Ambudkar) îl avertizează pe proprietarul nepoliticos și arogant al companiei (Taika Waititi) că se întâmplă ceva ciudat în jocul lor online, popular la nivel mondial. Pe măsură ce Guy devine eroul „Blue Shirt Guy”, Molotov Girl își dă seama cu uimire că acesta nu este un avatar al unui jucător uman.

Free Guy este un succes din toate punctele de vedere. Are multe momente de comedie pură, însă nu neglijează deloc partea de acțiune, oferind scene de acțiune intense. La toate acestea, se adaugă o poveste despre dragoste, prietenie și căutarea fericirii.

Guy nu își dorește să fie rău sau să provoace suferință. El vrea cu adevărat ca toată lumea să-și găsească împlinirea și adevăratul scop în viață. Modul lui de a gândi îi inspiră pe toți cei pe care îi întâlnește, fie ei oameni reali, fie personaje din joc.

Unul dintre cei mai versatili actori de top de la Hollywood, Ryan Reynolds revine pe marile ecran cu un rol excelent jucat. Guy este un tipicar, are zilnic aceeași rutină și nu se poate lăuda cu vreo realizare importantă în viața sa. Dar, treptat evoluează de la un personaj secundar la eroul poveștii. Jodie Comer continuă să își arate priceperea și talentul de actriță. Personajul ei are două personalități distincte. Este o femeie puternică și dură în Free City și o tânără drăguță care caută dreptate în lumea reală. Nu în ultimul rând, Free Guy are un aparație cameo care, cu siguranță, vă va surprinde în mod plăcut.

“Free Guy / Eliberează-l pe Guy” este distribuit în România de Forum Film și are premiera în data de 13 august 2021 în formatele 2D, 3D și IMAX.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata