0

The Suicide Squad este un film american, bazat pe DC Comics, scris și regizat de James Gunn.

Produs de DC Films, Atlas Entertainment și The Safran Company, și distribuit de Warner Bros. Pictures, este o continuare independentă a filmului Suicide Squad (2016) și al zecelea film din DC Extended Universe (DCEU).

Din distribuție fac parte: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Viola Davis, Jai Courtney și Peter Capaldi.

Am văzut The Suicide Squad la Cineplexx Băneasa. James Gunn dezlănțuie un masacru în Universul DC. Suicide Squad aduce pe marile ecrane viziunea sângeroasă a benzilor desenate. Fiecare ticălos transformat în erou are o misiune nebună pe care trebuie să o ducă prin orice mijloace la bun sfârșit.

The Suicide Squad revine cu Amanda Waller (Viola Davis) care alege delincvenți de la celebra închisoare Belle Reve din Louisiana pentru a forma o echipă pentru o nouă misiune.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Robert DuBois, alias Bloodsport (Idris Elba), este în fruntea listei sale. Inițial, îi refuză oferta. Dar Amanda Waller are metode pentru a îi motiva pe cei care nu doresc să facă parte din echipă. Colonelul Rick Flag (Joel Kinnaman), căpitanul Boomerang (Jai Courtney) și, cea mai amuzantă prietenă la orice party cu răufăcători, Harley Quinn (Margot Robbie) sunt, de asemenea, cooptați.

Începătorii îi includ pe omul-rechin, Nanaue aka King Shark (Sylvester Stallone), Peacemaker (John Cena), Polka-Dot Man (David Dastmalchian) și Ratcatcher 2 (Daniela Melchior), pentru a numi doar câțiva.

Brigada sinucigașilor se bucură sălbatic de rezultatele lor îngrozitoare. Fiecare personaj are un moment să strălucească sau să moară îngrozitor într-un mod hilar. Filmul te îndeamnă practic să ghicești cine ajunge până la capăt. Scriitorul / regizorul James Gunn nu ține cont de nimic și aduce pe marile ecrane scene de acțiune ultraviolente. TDK (Nathan Fillion) și Polka-Dot Man au unele dintre cele mai ciudate puteri pe care le veți vedea vreodată.

James Gunn folosește tehnici de film inteligente pentru a face trecerea dintre scene. Filmul este împărțit în capitole și încorporează flashback-uri realizate artistic pentru a oferi personajelor mai multă expunere. Rezultatul este un nucleu emoțional credibil pentru banda de dubioși. Mai mult, Gunn are o abilitate extraordinară de a umaniza cele mai ciudate lucruri. Weasel nu vorbește deloc, dar este ciudat de convingător.

Distribuit de Vertical Entertainment, The Suicide Squad a ajuns în cinematografe vineri, 6 august. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata