Ghost in the shell, cine ești?

Scarlett Johansson plays The Major in Ghost in the Shell from Paramount Pictures and DreamWorks Pictures in theaters March 31, 2017.
0

                Ghost in the shell e o adaptare pentru marele ecran a benzilor desenate japoneze și a animației manga cu același nume. De regie s-a ocupat Rupert Sanders și de scenariu Jamie Moss, William Wheeler și Ehren Kruger. V-ați gândi vreodată care e scopul nostru în viață? Cum ar fi să vă regăsiți sinele? E o lume în care orice organ sau membru poate fi înlocuit și te poți bucura de abilități și puteri de super-erou. Am vizionat acest film la Cinema Dacia Reșița, ieri de la ora 21:00, și le mulțumesc cu această ocazie organizatorilor pentru invitație.

                Eroul prinicipal, sau mai corect eroina, e Major, un cyborg cu creier uman. Ea e un agent de elită din Section 9, o organizație care e spijinită de Hanka Robotics împotriva terorismului. Hanka Robotics e compania care a produs-o pe Major și creează roboți. Au loc o serie de atacuri în care oamenii de știință din cadrul companiei sunt uciși, iar eroina noastră trebuie să prindă făptașul.

                Ceea ce urmează devine o călătorie de redescoperire a sinelui. Acțiunea se desfășoară molcom, într-un oraș creat pe calculator, dar plăcut din punct de vedere vizual. Chiar și 3D-ul e reușit. Din păcate, m-a enervat stilul de filmare, întunecimea și faptul că am bănuit tot ceea ce se va întâmpla, deși nu am vizionat animația.

Scarlett Johansson e Major Mira Killian, cyborg-ul creat de Hanka Robotics pentru a lupta împotriva teroriștilor;

Michael Pitt e Kuze, teroristul care coordonează atacurile asupra oamenilor de știință;

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Takeshi Kitano e șeful Daisuke Aramaki, conducătorul Section 9 și șeful direct al lui Major;

Juliette Binoche e dr. Ouélet, cea care a creat-o pe Major;

Peter Fedinando e Cutter, directorul Hanka Robotics.

                Dacă vreți nuditate, țin să vă dezamăgesc, pentru că androida noastră e învelită într-o pojghiță de vopsea. Ca subiect, aș putea spune că e destul de actual. Totul gravitează în jurul fricii noastre de a ne fi furată identitatea online. Dar totul merge mult mai departe… „Cum ar fi dacă cineva ar putea să îți spargă codul de acces la creier?” Probabil, dacă filmul va fi un succes, cu siguranță vom avea parte de o franciză (eu unul sper să nu). 😀

                Dacă sunteți fani ai animației cu siguranță veți fi încântați. Ceilalți… s-ar putea să vă dați pumni în freză că ați ales acest film. Din punctul meu de vedere e un film de văzut o singură dată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata