Liga dreptății: Tronul din Atlantida, cine este Aquaman?

                Cu această ocazie, țin să le mulțumesc celor de la Pro Video pentru această animație. Liga Dreptății: Tronul din Atlantida, titlu original Justice League: Throne of Atlantis, este o animație realizată în 2015 și este continuarea directă a animației Liga Dreptății: Război (Justice League: War) lansată cu un an în urmă. Regizată de Ethan Spaulding, animația prezintă originea lui Arhur Curry, cunoscut ca super-eroul Aquaman.

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                Întuneric, mister, legendă, acestea sunt şoaptele din abis ce răsună de-a lungul timpului când vine vorba despre Atlantida. Un regat uitat de mult pentru cei de la suprafaţă… însă în adâncurile sale mocneşte războiul. Atunci când un submarin american care traversă acest ţinut ascuns este atacat, Cyborg se avântă în adâncurile întunecate pentru a investiga epava. Ceea ce se găseşte acolo se dovedeşte a fi o ameninţare îndeajuns de puternică încât îl va determina să convoace Liga Dreptăţii. În acest timp, la suprafaţa oceanului, rătăcitorul Arthur Curry (voce Matt Lanter), un om înzestrat cu puteri stranii, poate fi singura şansă de legătură între Atlantienii antici şi lumea noastră.

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                Singura problemă este că vinovat de toate astea este Orm (voce Sam Witwer), fratele vitreg al lui Arthur. Dacă în prima parte echipa s-a reunit împotriva lui Darkseid, de data asta, va avea de înfruntat un dușman mult mai puternic. Eroii nevoie de tot ajutorul posibil, adică Arthur. El este singurul care îi poate ajuta să evite un război între populația din Atlantida și lumea de la suprafață.

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                Dar cine este Arthur? Când era foarte tânără, mama lui Arthur l-a întâlnit și s-a iubit cu tatăl acestuia. Astfel s-a născut primul fiu al reginei din Atlantida (voce Sirena Irwin). Fiind de viță regală, ea era făgăduită regelui Atlantidei. Nu se putea căsători cu un pământean și nici nu putea crește un copil jumătate om, jumătate atlantian. Cu inima frântă s-a întors în Atlantida pentru a-și îndeplini datoria de regină, dar nu a încetat niciodată să-l iubească pe Arthur și pe tatăl acestuia.

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                Astfel „cei Super Șapte” se reunesc pentru a evita un război. Singura problemă este: cine sunt cei 7?! Ei sunt: Superman (voce Jerry O’Connell), Wonder Woman (voce Rosario Dawson), Batman (voce Jason O’Mara), Green Lantern (voce Nathan Fillion), Flash (voce Christopher Gorham), Cyborg (voce Shemar Moore) și Shazam (voce Sean Astin). Ei sunt cei care vor deveni cunoscuți sub numele de LIGA DREPTĂȚII.

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                În această nouă aventură ei mai sunt ajutați de Mera (voce Sumalee Montano). Aceasta a fost trimisă de regina Atlantidei pentru a-l ghida pe Arthur Curry și pentru a-i explica de ce mama sa nu a putut fi alături de el.

Nu uita sa citesti

Madame Web

Related Posts

Wish

Napoleon

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                Mi-a plăcut enorm cum se pune accent pe fiecare personaj în parte. Oricum, animația nu este pentru cei de vârsta mea, este pentru cei mici. Ceea ce aștept eu cu nerăbdare este filmul care se va lansa în 2017. Dar până atunci, celor care nu sunt inițiați cu universul DC comics, le recomand această animație, pentru a cunoaște personajele și să nu fie „luați din oală” când va avea premiera în cinematografe Liga Dreptății filmul.

Liga dreptății: Tronul din Atlantida

                Pentru a vă face poftă să achizionați această animație vă invit să urmăriți trailer-ul:

                Liga Dreptății: Tronul din Atlantida se va lansa în România pe DVD pe data de 30 ianuarie și va costa 39,9 lei. Vizionare plăcută!!!

liga

DVD 39,9 lei

P.S.: Veți avea o surpriză plăcută după genericul de final.

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise