Godzilla II, regele monştrilor

De azi la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

1

Godzilla II este un film american regizat de Michael Dougherty după un scenariu scris de Dougherty împreună cu Zach Shields.

Din distribuţie fac parte: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr., David Strathairn, Ken Watanabe şi Zhang Ziyi.

Am văzut Godzilla II la Grand Cinema Băneasa. Filmul este un adevărat spectacol de vară, care va încânta cinefilii şi fanii seriei Godzilla.

La cinci ani de la distrugerea produsă în San Francisco, Godzilla a dispărut. Guvernul Statelor Unite ale Americii nu mai tolerează secretele organizaţiei Monarch. Astfel, o comisie de supraveghere doreşte să pună militarii să pregătească o misiune de a găsi monştrii preistorici cu scopul de a îi ucide. Aşa cum ştim deja, aceşti monştri preistorici poartă numele de Titani. Liderul Monarch, Dr. Ishirō Serizawa, avertizează comisia că acest plan reprezintă o mare greşeală, căci Titanii fac parte din ordinea naturală a lumii. În opinia Monarch, omenirea este responsabilă pentru trezirea lor.

Între timp, la o bază secretă Monarch, Dr. Emma Russell pregăteşte un proces deosebit de complicat. Ea a descoperit o modalitate de a comunica direct cu Titanii, acest lucru fiind punctul culminant al unei cercetări complexe. Atacul din San Francisco de acum ceva ani a devastat familia Emmei pentru totdeauna, iar proiectul în care este, acum, implicată este extrem de important. Totuşi, ceea ce a descoperit nu rămâne secret pentru mult timp, iar Emma şi fiica ei, Madison, sunt răpite de mercenari care au intenţii apocaliptice.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Dr. Mark Russell, fostul soţ al Emmei, trebuie să îşi ţină în frâu ura faţă de Monarch şi Titani pentru a le salva pe Emma şi Madison.

Luptele dintre monştri sunt puternice, fie că se desfăşoară pe pământ, în mare sau în aer, ocupând mare parte din film. Efectele vizuale sunt excelente şi se observă atenţia la detalii.

În ce priveşte personajele, familia Russell se află în centrul acţiunii. Tragedia din viaţa lor, urmată de un divorţ, apoi reîntâlnirea după ani nu se produce într-un context favorabil, căci Emma şi Madison sunt răpite de o grupare de mercenari.

Cel mai mare succes al regizorului Michael Dougherty este amploarea filmului. Godzilla, Mothra, Rodan și în special Regele Ghidorah oferă un adevărat spectacol cinematografic.

Distribuit de Vertical Entertainment, Godzilla II ajunge în cinematografe vineri, 31 mai 2019. Vizionare plăcută!

1 Comentariu
  1. catalina spune

    foarte bun filmul ca efecte in special. vazut la 3D merita!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata