3

Gran Turismo este un film regizat de Neill Blomkamp după un scenariu scris de Jason Hall și Zach Baylin.

Din distribuție fac parte: Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Emelia Hartford, Geri Halliwell Horner și Djimon Hounsou.

***

Am văzut Gran Turismo la Cinema City, Afi Cotroceni, mulțumită invitației primite de la IntercomFilm. Gran Turismo spune povestea adevărată și incredibilă a modului în care un tânăr fan al simulatorului de curse de succes Playstation a devenit un pilot profesionist pe circuitul internațional. Succesul său improbabil și ascensiunea la faimă nu sunt lipsite de eșecuri, deoarece familia, concurenții și chiar și propriul său echipaj au puțină încredere în el.

Filmul ni-l prezintă pe Jann, un tânăr expert al jocului video Gran Turismo, care visează să devină un pilot de curse. În misiunea lui, Jann (Archie Madekwe) dorește să îi dovedească tatălui său (Djimon Hounsou) că a greșit atunci când i-a sugerat cu blândețe că a fi bun la un joc video nu îl califică să conducă mașini de curse adevărate.

Desigur, Gran Turismo nu este orice joc cu mașini, ci este un simulator de condus avansat. „Am jucat jocul și este remarcabil”, spune ambițiosul Danny Moore (Orlando Bloom), agentul de marketing Nissa, care promite că recrutarea jucătorilor în circuitul profesionist de curse va ajuta la atragerea unei piețe neexploatate de potențiali cumpărători de mașini. Bloom joacă aceste scene excelent.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Câștigând meciul multiplayer de calificare, Jann se duce la o academie împreună cu ceilalți participanți, unde se antrenează pentru concursul final. El cade, de asemenea, sub tutela sceptică și dură a unui șofer de mașini de curse veteran interpretat de David Harbour.

Antrenat de Jack Salter (David Harbour), Jann face niște progrese uimitoare și intră pe scena curselor internaționale.

Citind premisa fără a-i verifica veridicitatea, este ușor să considerați Gran Turismo un film de sport cu premise absurde. Dar apoi îl veți vedea pe adevăratul Mardenborough la sfârșit și veți realiza că filmul este inspirat din fapte reale și că povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a nu fi spusă.

David Harbour (Stranger Things, Violent Night) este starul filmului, joacă incredibil și oferă un rol fantastic ca antrenor de curse al lui Jann. În timp ce Orlando Bloom își asumă rolul de agent de marketing pentru Nissan și profită la maximum de ceea ce i-a oferit personajul.

Filmul este în mod clar creat pentru a prezenta Gran Turismo unui nou public și a vinde mai multe copii ale Gran Turismo 7. Există unele scene care par a fi o reclamă pentru serie.

Când filmul încetează să mai fie un panou publicitar pentru marca PlayStation, regizorul Neill Blomkamp transmite o scrisoare de dragoste spectaculoasă culturii sportului cu motor. În timp ce Fast and Furious și-a abandonat complet rădăcinile de curse, Gran Turismo îmbrățișează pe deplin această lume fascinantă a curselor, prezentând publicului curse superbe care transmit entuziasmul și pericolul acestui sport.

Distribuit de IntercomFilm, Gran Turismo rulează în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

3 Comentarii
  1. cbd vapes canada spune

    I don’t unremarkably comment but I gotta tell thanks for the post on this perfect one : D.

  2. vorbelutrioperbir spune

    You made some decent factors there. I appeared on the web for the issue and located most people will go together with together with your website.

  3. vorbelutrioperbir spune

    It’s hard to find knowledgeable people on this topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata