Harrison Ford se alătură distribuției thriller-ului politic “Official Secrets”

0

După ce și-a reluat rolul emblematic din blockbuster-ul “Star Wars: The Force Awakens”, care a avut premiera în decembrie 2015, Harrison Ford a semnat pentru un nou proiect. Este vorba despre thriller-ul politic “Official Secrets” în regia lui Justin Chadwick.

Scenariul este adaptat după cartea “The Spy Who Tried To Stop A War: Katherine Gun and The Secret Plot to Sanction the Iraq Invasion” scrisă de Marcia Mitchell și Thomas Mitchell.

Official Secrets

Actrița Natalie Dormer o interpretează pe Katharine Gun, o spioană britanică care este arestată pentru faptul că a divulgat informații confidențiale presei.

Paul Bettany îl interpretează pe Martin Bright, reporterul publicației The Observer, căruia Katharine Gun i-a furnizat aceste informații confidențiale. Reporterul face tot posibilul ca Katharine să fie eliberată, însă realizează că viața amândurora se află în mare pericol.

Harrison Ford interpretează un agent CIA, în timp ce Anthony Hopkins va juca rolul unui general britanic pensionat și Martin Freeman îl va interpreta pe editorul publicației The Observer.

Filmul va fi regizat de Justin Chadwick (“Mandela: A Long Walk to Freedom”, “The Other Boleyn Girl”), iar scenariul este adaptat de Sara și Gregory Bernstein.

Pe Harrison Ford îl vom putea vedea în sequel-ul filmului “Blade Runner”, care nu are încă un titlu oficial, şi ale cărui filmări vor începe în iulie. Au fost numeroase zvonuri că Ford se va întoarce în “Indiana Jones 5”, însă proiectul nu a fost anunțat oficial. Pe Anthony Hopkins îl vom putea vedea pe marile ecrane în “Collide” și într-un serial produs de HBO – “Westworld”.

“Official Secrets” va avea premiera în cinematografe în 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata