How to be a latin lover

Orice femeie își dorește un Jose Armando alături. Un Maximo însă, nu neapărat.

0

Mă amuză la culmea comediile în care se vorbește spaniola, parcă limba asta e anume făcută pentru glume, replici interminabile și confruntări din care sar scântei. Poate asta se datorează telenovelelor la care mă uitam când eram puștoaică, n-aveai cum să nu râzi la asemenea subiecte imbecile și trase de păr. How to be a latin lover aduce un aer proaspăt pe scena comediilor măcar prin prisma faptului că nu abuzează de umorul vulgar (nu că n-aș râde și la genul ăla de glume) atât de popular în comediile americane din zilele noastre. Desigur, 2-3 glumițe cu tematică sexuală erau inevitabile, dar grosul situațiilor comice se naște din interacțiunea extrem de haioasă dintre unchiul leneș și întreținut și nepotul de 10 ani, un adorabil băiețel cu mintea brici. Parcă-i Victor din Familia De Ce.

Povestea îți arată de la început cu cine ai de-a face: Maximo (Eugenio Derbez) este un tip trecut de prima tinerețe care trăiește de 25 de ani cu nevasta sa, care ar putea să-i fie mamă, poate chiar bunică. Diferența de vârstă n-ar fi nicio problemă, dacă acest cuplu ar fi avut la bază dragostea și respectul reciproc. Dar Maximo e îndrăgostit de banii nevestei, iar în momentul în care aceasta îl lasă pentru unul și mai tânăr, cuceritorul latino n-are altă alternativă decât să caute o altă pradă. Pentru a face asta, însă, are nevoie de somnul de frumusețe, iar podurile sau tomberoanele nu par să-l atragă prea mult. Așa că apelează la sora sa, Sara (Salma Hayek), care îl primește cu scepticism în casa în care locuiește cu fiul său, Hugo (Raphael Alejandro).

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

Când Maximo își alege noua țintă și află că aceasta e bunica unei fetițe pe care o place Hugo, lucrurile încep să o ia razna, pentru că năzdrăvanul unchi începe să-i dea lecții puștiului despre cum să cucerești o femeie. Pe cât sunt de studiate și atente gesturile și replicile lui Maximo (să nu zic prefăcute), pe atât sunt de naive și copilărești ale lui Hugo. Contrastul e delicios de haios, iar lecțiile de mers, privit și vorbit sunt cele mai amuzante faze din tot filmul. Și Sara are câteva scene amuzante rău, actrița se vede că e polivalentă și se descurcă bine și în comedii, și în drame. Deși povestea se „bucură” de clișeele de rigoare, totul e spus cu atâta umor, încât am iertat aceste defecte și am plecat de la Grand Cinema & More râzând.

Deși majoritatea scenelor îl iau peste picior pe Maximo, dezarmat complet în fața realității, pelicula are și câteva scene emoționante, ca orice comedie care se respectă. Filmul merită văzut mai ales pentru actorii extrem de carismatici (în frunte cu micuțul Rafael),  dar și pentru mesajul frumos, care încearcă să convingă publicul că familia e cel mai important element din viață și că trebuie să ne suportăm frații oricum ar fi, chiar și atunci când ne invadează casa și au o influență îndoielnică asupra nepoților. Un alt mesaj important e că lupul își schimbă părul, dar năravul… RO IMAGE 2000 aduce filmul în cinematografe începând cu data de 19 mai, dacă ai poftă de râs, asta-i alegerea potrivită!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata