“Snatched”, vacanţă de neuitat

Prizoniere de vacanță: din 19 mai 2017 în cinematografe!

0

Snatched este o comedie regizată de Jonathan Levine după un scenariu scris de Katie Dippold.

Din distribuție fac parte: Amy Schumer, Goldie Hawn, Joan Cusack, Ike Barinholtz, Wanda Sykes și Christopher Meloni.

Am vizionat “Snatched” la Grand Cinema Băneasa, marţi seara. Regizată de Jonathan Levine (“All the Boys Love Mandy Lane”, “The Wackness”, “50/50”, “The Night Before”), comedia cu Amy Schumer şi Goldie Hawn în rolurile principale are un scenariu oarecum stupid, însă reuşeşte să ofere momente amuzante datorită, în mare parte, distribuţiei şi, per total, pot spune că este un film plăcut care merită să fie vizionat pe marile ecrane. Din când în când, îmi place să văd o comedie care să mă amuze, să mă binedispună şi să mă facă să râd. Dar, din păcate, comediile de azi au parte de scenarii mediocre şi de limbaj mult, mult prea colorat pentru gustul meu. De aceea, voi prefera mereu vechile comedii care se bazau nu doar pe jocul actorilor, ci şi pe scenarii bine gândite şi scrise. Revenind la pelicula noastră, m-am bucurat să o revăd pe Goldie Hawn, care nu mai jucase într-un film din 2002. Împreună cu Amy, cele două actriţe formează un duo comic reuşit şi se potrivesc excelent în rolurile de mamă şi fiică.

“Snatched” începe cu un moment dureros pentru Emily (Amy Schumer). Ea îşi pierde serviciul şi este părăsită de iubit, un rocker care nu îşi doreşte o relaţie serioasă, profitând de succesul pe care îl are cu trupa sa pentru a avea relaţii cu mai multe femei.

Emily încearcă să îşi convingă una dintre prietene să o însoţească într-o vacanţă exotică în care ar fi trebuit să meargă cu iubitul ei dacă acesta din urmă nu ar fi părăsit-o. Însă prietenele ei sunt fie ocupate, fie, pur şi simplu, nu vor să meargă. De aceea, Emily se decide să o convingă pe mama sa, Linda, să petreacă împreună vacanţa în America de Sud. Deşi părea o misiune imposibilă deoarece mama ei nu dorea sub nicio formă să meargă tocmai în Ecuador, Emily câştigă deoarece Linda, în cele din urmă, acceptă şi, astfel, pornesc într-o vacanţă pe care nu o vor uita niciodată.

Linda are anumite temeri legate de America de Sud, însă vrea să petreacă timp alături de fiica ei. Totuşi, se pare că frica ei se dovedeşte a fi întemeiată deoarece cele două sunt răpite de un răufăcător nemilos (Óscar Jaenada). Temându-se pentru viaţa lor, Linda şi Emily vor încerca să fugă, însă trec prin multe peripeţii şi din Ecuador se trezesc în Columbia, într-o zonă extrem de periculoasă, iar ambasada SUA nu se grăbeşte să le ofere o mână de ajutor.

Nu uita sa citesti
Related Posts

Morbius

The Batman

Aşa cum am zis deja, Schumer şi Hawn par fiică şi mamă. Emily este stângace, uşor de păcălit, iar naivitatea ei le va aduce celor două multe probleme. În schimb, Linda este mult mai echilibrată, simte de la început că ceva nu este în regulă, chiar dacă fiica ei o asigură că nu are motive să îşi facă griji. Filmul pune accent pe relaţia mamă şi fiică şi ne arată dragostea necondiţionată a mamei, dar şi reproşurile pe care şi le fac uneori cele două.

Trailer-ele nu prezintă decât o mică parte din personajele secundare. Ceea ce este foarte bine deoarece personajele secundare reprezintă surprizele peliculei şi aduc o notă comică poveştii, care este binevenită.

În concluzie, “Snatched” este o comedie plăcută care, cu siguranţă, va fura zâmbete şi râsete şi mi-ar plăcea să le revăd pe Goldie Hawn şi Amy Schumer într-o nouă comedie, cu o condiţie: scenariul să fie mai bun.

Distribuit în România de Odeon Film, “Snatched” are premiera la data de 19 mai 2017. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar