Jigsaw: Moștenirea, jocul a reînceput

Trăiește sau mori, alegerea e a ta!

0

                Totul a început în urmă cu 13 ani când s-a lansat Puzzle mortal (Saw). În 2004 am făcut pentru prima dată cunoștință cu John Kramer, cunoscut sub numele de Jigsaw. Seria a continuat timp de 7 filme, toate având premiera în preajma sărbătorii de Halloween. Inițial trebuiau să fie 8 filme, dar cum partea a 6-a nu a avut succes, au hotărât să mai facă un al 7-lea film, care a fost filmat în 3D. Ultimul film al seriei a fost Saw 3D și a fost lansat în 2010. La un buget de doar 17 milioane de dolari, a avut încasări globale de 136,1 milioane de dolari. Am tot așteptat un al optulea film dar degeaba.

                Iată că acum producătorii au lansat al optulea film intitulat Jigsaw, fiind regizat de frații Spierig după un scenariu scris de Josh Stolberg și Peter Goldfinger. Din punctul meu de vedere este un reboot al seriei, startul unei noi serii de filme care îl are în prin plan pe Jigsaw. O să vă puneți întrebarea: Cine e criminalul?! E Jigsaw sau un imitator?! Nu veți afla decât la final și cu siguranță veți rămâne muți de uimire. Acum scenariile sadice ale lui Jigsaw sunt duse la nivelul următor. Am vizionat acest film în avanpremieră la Cinema Dacia Reșița, azi de la ora 19 și cu această ocazie le mulțumesc organizatorilor pentru ivitație.

                La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare.Are loc anchetă și se descoperă că această succesiune de crime se potrivește cu modul de operare al ucigașului Jigsaw. Pe măsură ce ancheta avansează, toate dovezile indică același om: John Kramer. Dar cum este posibil acest lucru, dacă Jigsaw este mort de mai mult de un deceniu? Există oare un „ucenic” care imită aceste crime sau John Kramer nu a murit?!

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

                Exact ca și celelalte filme din serie, e la fel de scârbos. Dacă ați mâncat ceva înainte de film există posibilitatea să vă vină să vărsați. Cinstit dintre toate tot primul Saw mi-a rămas în suflet. E cel mai bun din serie. Nu o să uit niciodată când criminalul s-a ridicat dintre cei 2 care jucau acel joc. În rest toate celelalte filme copiază primul film. Alte capcane, alte personaje, același joc. Scapă cu viață cine poate. Mecanismele de tortură sunt infailibile, opţiunile victimelor tot mai dificile, iar suspansul va atinge cote inimaginabile.

                Deși ca scenariu, nu diferă de celelalte filme din serie, mi-a plăcut la nebunie finalul. Chiar am fost surprins. Nu m-am aștepta nicio clipă ca acela să fie criminalul. Totul e un joc nu-i așa?! Dacă e joc, înseamnă că poate fi câștigat. Oare chiar așa să fie?!

                Ceea ce vă recomand e să nu ratați Jigsaw. Din 27 octombrie va putea fi urmărit la cinema. Dacă eu nu v-am convins că merită să dați o fugă la cinema, poate vă convinge trailer-ul:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata