“Unlocked”, un thriller de spionaj

Unlocked/Pericol descătușat - din 16 iunie 2017 la cinema!

0

“Unlocked” este un thriller american regizat de Michael Apted după un scenariu scris de Peter O’Brien.

Din distribuţie fac parte: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Michael Douglas, John Malkovich şi Toni Collette.

Am văzut “Unlocked” în avanpremieră, joi, la Cinema City Afi Palace Cotroceni. Primul lucru care mi-a atras atenţia a fost distribuţia care conţine nume grele ale cinematografiei: Michael Douglas şi John Malkovich, doi actori extraordinari cărora li se alătură Orlando Bloom şi Noomi Rapace. Cu o asemenea distribuţie, îţi doreşti ca filmul să fie bun şi să nu dezamăgească.

“Unlocked” se inspiră din thrillerele de spionaj şi serialele TV cu spioni, redând o poveste bine scrisă, însă destul de previzibilă. Suspansul dă târcoale pe tot parcursul filmului, iar Noomi Rapace se descurcă excelent în rolul principal. Scenariul cuprinde clişee şi răsturnări de situaţie nu foarte greu de anticipat, iar dialogul este presărat cu câteva glume pentru a detensiona puţin atmosfera.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Alice Racine (Noomi Rapace) lucrează sub acoperire la Londra şi duce, aparent, o viaţă destul de liniştită. Însă, trecutul o bântuie deoarece nu poate uita eşecul de acum câţiva ani, când nu a putut să extragă informaţii cruciale de la un suspect suficient de repede încât să oprească atacul terorist din Paris ce a dus la moartea mai multor civili.

Acum, Alice este rechemată de CIA să investigheze un suspect, dar, la scurt timp, îşi dă seama că se întâmplă ceva grav cu această operaţiune. Va reuşi Alice să descopere adevărul şi, mai mult decât atât, îşi va da seama cine îi este aliat? Singură şi urmărită de asasini necunoscuţi, Alice va trebui să ia rapid decizii pentru a rămâne în viaţă şi pentru a opri un posibil atac terorist.

De-a lungul acţiunii, personajele Eric Lasch (Michael Douglas), Bob Hunger (John Malkovich) şi Jack Alcott (Orlando Bloom) sunt învăluite în mister şi atât Alice, cât şi spectatorii, vor trebui să decidă în cine să aibă încredere. Aşa cum am zis deja, acţiunea este destul de uşor de anticipat, însă mi-a plăcut că filmul menţine atenţia spectatorilor până la ultima scenă. Un alt personaj important este Emily Knowles, agenta MI5 interpretată de Toni Collette care o sprijină pe Alice atunci când are nevoie.

Adus în România de Forum Film, “Unlocked” are premiera azi, 16 iunie 2017, în cinematografe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata