John Wick: Chapter 3 – Parabellum

0

John Wick: Chapter 3 – Parabellum este un film de acţiune regizat de Chad Stahelski după un scenariu scris de Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Colllins şi Marc Abrams.

Din distribuţie fac parte: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Anjelica Huston şi Ian McShane.

Am văzut John Wick: Chapter 3 – Parabellum la Cinema City, Mega Mall. Înainte să vorbesc despre a treia peliculă din serie, să ne amintim puţin ce s-a întâmplat în primele două filme.

În prima peliculă, John Wick (Keanu Reeves) își pierde soția, Helen, din cauza unei boli incurabile. În urma instrucțiunilor acesteia, John primeşte o cățelușă pe nume Daisy, pentru a-l ajuta în momentele grele care urmează după moartea lui Helen.

În scurt timp, John creează o legătură stânsă cu animalul său de companie, însă lumea lui Wick se destramă din nou atunci când este atacat de o bandă de ruşi ce îi fură maşina şi o omoară pe Daisy.

Doar că “bieții” ruși nu știau că, în acest mod, își semnau condamnarea la moarte. John Wick îi urmărește până când îi ucide pe toți, mânat de dorința de a răzbuna moartea lui Daisy şi de a îşi recupera maşina.

În al doilea film, John încearcă să revină la o viață liniștită alături de noul său câine, un pitbull pe care l-a adoptat, însă, după evenimentele recente, este greu să aibă parte de linişte.

Într-o noapte, el primește vizita lui Santino D’Antonio care îi cere să plătească polița și să comită o crimă în numele lui.

Bineînțeles că, la început, John nu acceptă, fiind hotărât să lase vechea sa viață în urmă, dar italianul nu este o persoană care să cedeze ușor. Astfel, Wick pleacă la Roma pentru a îndeplini ultima misiune.

Nu uita sa citesti

After Ever Happy

Related Posts

Urmează o serie de lupte și împușcături, iar John, nu degeaba i se spune “Boogeyman”, devine coșmarul lui Santino.

A treia peliculă continuă exact de unde ne-a lăsat “John Wick 2”. Fanii francizei îşi vor aminti, cu siguranţă, că Wick a fost “excomunicat” de la The Continental, iar acum capul său are un preţ de 14 milioane de dolari. John are la dispoziţie doar o oră până când contractul să devină valabil şi trebuie să lupte pentru a fugi din New York.

Pentru a reuşi, este nevoit să facă ceea ce ştie mai bine, anume: să înşire o mulţime de cadavre şi să apeleze la ajutorul unor persoane din trecutul său.

Primele filme au fost foarte bune, din punctul meu de vedere, atât ca scenariu, cât şi ca efecte vizuale şi scene de acţiune. Mă bucur că John Wick: Chapter 3 – Parabellum se ridică la nivelul primelor două pelicule din serie.

Sunt filme care oferă acţiune de cea mai bună calitate. Desigur, seria John Wick ocupă un loc printre cele mai bune pelicule din această categorie.

Franciza de faţă se remarcă nu numai prin scenele de luptă şi acţiune, ci şi prin construirea unei lumi secrete a asasinilor. Această lume bizară a asasinilor este condusă de un set de reguli stricte, iar, cu fiecare film în parte, aflăm mai multe informaţii despre cum funcţionează lumea secretă a agenților antrenaţi şi plătiţi să ucidă.

Keanu Reeves este foarte dedicat acestui personaj, reuşind unul dintre cele mai bune roluri din carieră. El aduce farmec unui personaj care folosește puține cuvinte. John Wick tace și face, nu se complică cu multe vorbe, ci merge direct la țintă. Reeves nu îl interpretează pe John Wick, ci chiar este John Wick. Asta am simțit când am vizionat toate cele trei filme și consider că seria nu ar funcționa așa de bine fără Keanu.

Distribuit de Vertical Entertainment, John Wick: Chapter 3 – Parabellum ajunge în cinematografe azi, 17 mai 2019. Vizionare plăcută!

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata