Jumanji: The Next Level, Welcome back to the Jungle

1

Jumanji: The Next Level este un film american regizat de Jake Kasdan după un scenariu scris de Kasdan, Jeff Pinkner și Scott Rosenberg.

Din distribuție fac parte: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser’Darius Blain și Madison Iseman.

Am văzut Jumanji: The Next Level la T IMAX, Afi Cotroceni.

Spencer (Alex Wolff), Martha (Morgan Turner), Fridge (Ser’Darius Blain) și Bethany (Madison Iseman) au terminat liceul și se bucură de o nouă etapă din viața lor. Spencer și Martha sunt la facultate, Fridge este fotbalist, iar Bethany călătorește în lumea întreagă, cu ajutorul unui program de voluntariat.

Se apropie Crăciunul și, bineînțeles, că a sosit timpul unei reuniuni. Ei planifică o întâlnire, iar toată lumea este încântată de idee. Toată lumea, cu excepția lui Spencer.

Spencer trece printr-o perioadă grea la facultate și nu este dornic să revadă vechea gașcă. Aflăm, de asemenea, că Spencer nu mai are o relație cu Martha.

Înainte să se întâlnească cu prietenii săi, Spencer scoate jocul Jumanji, pe care încearcă să îl repare, însă lucrurile se complică.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Nerăspunzând la telefon, Martha, Fridge și Betthany merg la casa bunicului lui Spencer pentru a îl căuta, însă, spre marele lor șoc, cei trei găsesc jocul Jumanji și își dau seama că Spencer este prins din nou în maleficul joc video.

Ce se va întampla? Rămâne să descoperiți, vizionând pelicula.

Jumanji: The Next Level este un sequel care mizează pe multe momente comice și o poveste care s-a schimbat destul de mult față de cea din primul film din serie. Se repetă ideea de Welcome to the Jungle, dar … într-un alt mod, un alt cadru, cu noi personalități și alte detalii.

Dacă ți-a plăcut prima peliculă – Jumanji: Welcome to the Jungle (2017), cu siguranță, vei fi mulțumit de sequel.

Distribuit de IntercomFilm, Jumanji: The Next Level a ajuns în cinematografe vineri, 6 decembrie 2019. Vizionare plăcută și Welcome back to the Jungle!

1 Comentariu
  1. dorin aurel spune

    Am vazut cateva scene si un trailer extins pe https://portalultautv.net/jumanji-the-next-level-2019/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata