Star Wars: The Rise of Skywalker

Distribuit de CineForum!

0

Star Wars: The Rise of Skywalker este un film american regizat de J.J. Abrams după un scenariu scris de Abrams împreună cu Chris Terrio.

Din distribuție fac parte: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid și Billy Dee Williams.

Am văzut Star Wars: The Rise of Skywalker la T IMAX, Afi Cotroceni. Chiar dacă filmul, din diverse motive, nu a fost bine primit de criticii din afară, trebuie să recunosc că sunt foarte mulțumită de finalul noii trilogii Star Wars.

În timp ce Rey (Daisy Ridley) se antrenează sub tutela prințesei Leia (Carrie Fisher), Kylo Ren (Adam Driver) se confruntă cu o provocare neașteptată. O voce trasmite teroare în toată galaxia. Este posibil ca un puternic Sith să fie încă în viață? După atâția și atâția ani? Dacă da, cum a reușit să rămână în umbră și de ce a decis să iasă la suprafață abia acum?

Rey, Finn (John Boyega) și Poe (Oscar Isaac) urmează un indiciu misterios lăsat de Luke Skywalker (Mark Hamill).

În tot acest timp, Rey nu poate ascunde și ignora legătura ei cu Kylo Ren. El a descoperit mai multe informații cu privire la trecutul ei. Însă, ea devine din ce în ce mai puternică, iar conflictul dintre ei va duce la o bătălie epică dintre cele două părți ale forței.

Star Wars: The Rise of Skywalker are o acțiune intensă și nu ne lasă momente ca să respirăm liniștiți. Povestea se desfășoară ca o avalanșă, într-un ritm alert și puternic. Personajele sar de la o planetă la alta, caută răspunsuri și luptă pentru a restabili echilibrul în galaxie. Filmul dezvăluie constant informații importante. Unele dintre ele sunt ușor de anticipat, în timp ce altele o să vă surprindă.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

În ce privește personajele, mi-a plăcut mult evoluția relației dintre Rey și Kylo Ren. Cei doi împărtășesc o legătură foarte puternică, în ciuda faptului că sunt complet diferiți. Pe de o parte, Rey este o tânără ce se antrenează din greu pentru a deveni un adevărat Jedi, iar, pe de altă parte, Kylo se află sub imperiul Forței Întunecate și este foarte torturat de puterea acesteia. Astfel putem spune că relația dintre cei doi este baza actualei triologii. Călătoria lor se încheie cu filmul acesta. Adam Driver se descurcă excelent în rolul lui Ben Solo. Tulburările personajului său duc la o rezolvare apăsătoare. Scenele dintre Driver și Daisy Ridley sunt uimitoare. De la dueluri intense până la discuții și momente de umanitate, toate vă vor ține cu sufletul la gură.

J.J. Abrams folosește sclipitor secvențele pe care le avea deja cu Carrie Fisher pentru a îi da prințesei Leia un rol esențial în noua peliculă. Leia nu are multe scene, însă contribuția ei este de o importanță majoră pentru a da un sens poveștii și pentru a duce la o încheiere nu numai a trilogiei actuale, ci a tuturor celor nouă episoade din universul Star Wars.

Este, pur și simplu, minunat să îl văd pe Billy Dee Williams din nou în rolul lui Lando Calrissian. Chiar dacă personajul său nu apare mult timp pe marele ecran, cred că Lando merita un loc în finala universului Skywalker.

Din punct de vedere vizual, Star Wars: The Rise of Skywalker impresionează prin efecte, care se văd extraordinar în format IMAX.

Distribuit de CineForum, filmul rulează în cinematografele din România. Vizionare plăcută și Forța fie cu voi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata