Spies in Disguise

Distribuit de OdeonFilm!

1

Spies in Disguise este o animație produsă de Blue Sky Studioes, distribuită de 20th Century Fox și regizată de Trou Quane și Nick Bruno după un scenariu scris de Brad Copeland și Lloyd Taylor.

Din distribuție fac parte: Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Rachel Brosnahan, Karen Gillan, DJ Khaled și Masi Oka.

Am văzut Spies in Disguise la Grand Cinema Băneasa. Următorul film din seria James Bond o să apară în cinematografe peste câteva luni, însă, până atunci, vă puteți bucura de o animație foarte bună cu spioni. Ei bine, nu este chiar 007, dar Spies in Disguise are gadgeturi, acțiune, momente comice, scene de luptă, un spion genial, Lance Sterling, un ticălos cu un braț de robot și un fel de Q în persoana lui Walter Beckett. Cu siguranță, partea cea mai amuzantă a animației este momentul în care Lance este transformat dintr-un super-spion într-un … porumbel supărat. Acolo se termină toate comparițiile cu James Bond și vedem o poveste inedită, care vă va capta atenția până la final.

La început, aflăm cum Walter, deși este un tânăr sclipitor, a fost considerat întotdeauna un ciudat de cei din jur datorită faptului că, având înclinații clare spre știință, a creat mereu invenții neobișnuite. El lucrează la aceeași agenție împreună cu spionul Lance Sterling și proiectează gadgeturi pentru guvernul american. Cu toate acestea, el nu este luat în serios de colegii săi și nici de Lance. Walter trăiește singur, având ca unic animal de companie – un porumbel.

Când Lance Sterling ajunge într-o gravă problemă, iar agenția îl crede trădător, acesta apelează la ajutorul lui Walter pentru a îi da o nouă identitate, dar, spre marea sa uimire, poțiunea inventată de tânărul inventator îl transformă într-un porumbel.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Walter și Lance (în corpul unui porumbel) trebuie să învețe să lucreze împreună pentru a opri în răufăcător cu braț de robot, care amenință liniștea omenirii.

Lecția pe care Walter i-o dă lui Lance este că violența NU este calea de a rezolva problemele lumii. Mesajul se adresează atât copiilor, cât și adulților, și ar trebui să ne gândim cum ar arăta lumea dacă nu ar mai exista violență și ură între oameni.

Poate că unele gadgeturi vor părea simple, iar unele glume previzibile, dar aceste lucruri nu îndepărtează deloc din farmecul animației.

Distribuit de OdeonFilm, Spies in Disguise ajunge în cinematografe vineri, 27 decembrie. Vizionare plăcută!

1 Comentariu
  1. dorin aurel spune

    superba animatie. recomand tuturor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata