Jungle Cruise, o croazieră în junglă de neratat

11

Jungle Cruise este un film american regizat de Jaume Collet-Serra după un scenariu scris de Glenn Ficarra, John Requa și Michael Green, produs de Walt Disney Pictures. Filmul are la bază una dintre atracțiile principale ale parcului tematic Disneyland, și anume, croaziera în junglă, lansată prima dată în anii 1950.

Din distribuție fac parte: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Édgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons și Paul Giamatti.

După o întârziere de un an din cauza pandemiei COVID-19, Jungle Cruise a fost lansat în Statele Unite la 30 iulie 2021, simultan în cinematografe și digital prin Disney + cu Premier Access. Filmul a încasat peste 13,5 milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii mixte de la critici.

Am văzut Jungle Cruise la IMAX (Cinema City, AFI COTROCENI) și pot spune că a fost o surpriză minunată, fiind exact filmul de care aveam nevoie după zile lungi la locul de muncă.

Acțiunea are loc în 1916 la Londra în timpul primului război mondial. Dr. Lily Houghton (Emily Blunt) refuză să accepte standardele restrictive ale societății în ce privește statutul femeii. Cu ajutorul fratelui mai mic, McGregor (Jack Whitehall), ea pune la cale un furt arheologic. Lily este convinsă că va reuși să rezolve misterul din spatele unui artefact tribal, o relicvă legendară care ar avea puterea de a schimba soarta omenirii. Însă, lucrurile nu sunt deloc simple, iar curajoasa Lily îl duce pe McGregor în America de Sud, neștiind că nemilosul prinț german Joachim (Jesse Plemons) se află pe urmele lor.

În Brazilia, Frank Wolff (Dwayne Johnson) își câștigă existența oferind plimbări turiștilor bogați pe nava lui dărăpănată.

Nu uita sa citesti
Related Posts

El se întâlnește întâmplător cu Lily și McGregor și îi păcălește să-l angajeze pentru expediția lor. Dar, în timp ce pornesc în necunoscutul periculos, forțele supranaturale conspiră și ele împotriva lor. Un conquistador blestemat (Édgar Ramírez) și adepții săi sunt hotărâți să scape de blestemul ce s-a abătut asupra lor.

Dwayne Johnson, Emily Blunt și Jack Whitehall își joacă rolurile perfect, fiecare personaj având un farmec aparte. Din distribuție, mai fac parte: Edgar Ramirez, Jesse Plemons și Paul Giamatti. Regia este semnată de Jaume Collet-Serra.

Jungle Cruise amintește constant de drepturile femeii în societate, precum și statutul celor care au altă orientare. Lily șochează purtând pantaloni, lucru adus în mod repetat ca o glumă pentru a evidenția rolul ei de rebelă a societății. Frank o poreclește „pants” (pantaloni). Apoi este McGregor, care explică de ce nu este căsătorit.

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este distribuit în România de Forum Film și are premiera în data de 30 iulie 2021 în formatele subtitrat, dublat, 3D, IMAX 3D.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel și LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

11 Comentarii
 1. prodentim reviews spune

  Prodentim: What is it? Some of the finest and highest quality ingredients are used to produce Prodentim, an oral health supplement

 2. fitspresso reviews spune

  FitSpresso: What Is It? FitSpresso is a natural weight loss aid that targets the root cause of excess body fat.

 3. Sugar defender spune

  I love it when people come together and share opinions, great blog, keep it up.

 4. sumatra tonic spune

  Sumatra Slim Belly Tonic primarily focuses on burning and eliminating belly fat.

 5. binance- spune

  Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

 6. Sugar defender review spune

  I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 7. aizen power reviews spune

  What Is Aizen Power? Aizen Power is presented as a distinctive dietary supplement with a singular focus on addressing the root cause of smaller phalluses

 8. sugar defender spune

  What Is Sugar Defender? Sugar Defender is a natural blood sugar support formula created by Tom Green. It is based on scientific breakthroughs and clinical studies.

 9. eu news spune

  Enjoyed studying this, very good stuff, thankyou. „If it was an overnight success, it was one long, hard, sleepless night.” by Dicky Barrett.

 10. https://undress.vip/ spune

  Looking forward to reading more. Great blog article.Really looking forward to read more.

 11. tlovertonet spune

  As I website owner I think the written content here is really superb, appreciate it for your efforts.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata