Lansări DVD, BD și BD3D august 2014 în România

1

În luna august, în România se lansează pe suport DVD, BD și BD3D următoarele filme:

Pe data de 1 august, Empire Film lansează:

pe DVD: Monster High: 13 Wishes (Monster High: 13 Dorinţe) 

monster

Începe un nou an şcolar la Monster High, iar sora mai mică a lui Clawdeen Wolf , Howleen, este determinată de a fi mai fantastică decât oricând. Visul ei de a deveni populară se dovedeşte a fi mult mai uşor de atins decât şi-ar fi imaginat oricine, atunci când ea îl întâlneşte pe duhul numit Gigi Grant, care îi va îndeplini nu 3, ci 13 dorinţe! Dar Howleen învaţă repede să aibă grijă ce îşi doreşte, pentru că fiecare dorinţă are câte o parte întunecată! Alaturaţi-vă lui Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Draculaura şi celorlalţi prieteni ai lor înfiorători, în călătoria lor în interiorul felinarului magic, pentru a salva chiar sufletul Monster High.

Cumpără acum

pe DVD:  Barbie: The Princess and the Popstar (Barbie: Printesa şi Vedeta Pop)

barbie

În această aventură muzicală sclipitoare, Barbie o interpretează pe Tori, prinţesa de Meribella, foarte sufletistă, care ar cânta şi ar dansa mai degrabă decât să-şi îndeplinească îndatoririle sale regale. Când vedeta ei pop favorită, Keira, vizitează regatul, fetele descoperă că au multe în comun, inclusiv un secret magic care le permite să arate identic. Pentru început, schimbarea de locuri pare a fi o idee foarte bună, până când fiecare dintre ele descoperă că viaţa celeilalte nu este la fel de uşoară pe cât pare! Ţinutul Meribella păstrează, de asemenea, un secret magic, şi atunci când acesta este furat, tot regatul este pus în pericol. Oare prietenia adevarată dintre cele două fete va salva ziua? O animaţie încărcată cu melodii fantastice, ţinute fabuloase şi noi prieteni pe cinste, o sărbătoare muzicală emoţionantă, care îţi demonstrează că cel mai bun lucru este să fii tu însuţi.

Cumpără acum

Pe data de 6 august

Odeon Film lansează:

pe DVD și blu-ray: Labor day (Ultimele zile de vară)

labor day

Henry Wheeler se străduieşte să fie, la cei 13 ani ai săi, bărbatul casei şi să o susţină pe Adele, mama lui singură şi retrasă, în vreme ce se confruntă şi cu toate problemele adolescenţei. În timp ce fac nişte cumpărături în drumul de la şcoală spre casă, mama şi fiul îl cunosc pe Frank Chambers, un bărbat care e şi impunător, dar şi transmite nevoia de ajutor, fiind într-o situaţie disperată. Frank îi convinge pe Henry şi Adele să-l ia în casa lor. Mai apoi reiese, dintr-un articol de ziar, că Frank e un condamnat fugit din mâna autorităţilor. Ceea ce se întâmplă în week-endul liber când se sărbătoreşte în SUA Ziua Muncii (Labor Day) îi va schimba pe toţi trei pentru restul vieţii. În vreme ce autorităţile scotocesc oraşul în căutarea lui Frank, Adele şi Henry află adevărata poveste a bărbatului şi îşi dau seama că opţiunile lor sunt tot mai limitate.

Cumpără DVD                    Cumpără BD

pe DVD, blu-ray şi blu-ray 3D: Mr. Peabody and Sherman (Dl. Peabody şi Sherman)

peabody

Animaţia îl are în rol principal pe Peabody (Ty Burrell), cea mai deşteaptă creatură din lume, ce se întâmplă să fie un câine. Când „copilul” său, băieţelul Sherman (Max Charles), alege să folosească fără permisiune maşina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, ivindu-se consecinţe dezastruoase, dar şi nemaipomenit de amuzante.

Cumpără DVD          Cumpără BD         Cumpără BD3D

ProVideo lansează:

pe DVD: Scooby-Doo: Field of screams! (Scooby-Doo: Câmpul ţipetelor)

scooby

Când vine vorba de rezolvat mistere, Scooby-Doo şi prietenii săi sunt profesionişti. Când vine vorba de sport, nu se înghesuie mai niciunul. În timp ce se află în vacanţă, Scooby-Doo, Shaggy, Fred, Daphne şi Velma participă la un meci de fotbal american. Toată lumea intră în panică în momentul în care o bestie antologică intră în scenă şi ameninţă să pună capăt jocului. Scopul lui Scooby este să îşi croiască drumul către victore. Va reuşi el oare?

Cumpără acum

pe DVD: Divergent

divergent

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor”, ea trebuind să înţeleagă de ce sunt periculoşi aceștia înainte de a fi prea târziu.

Cumpără acum

Pe data de 13 august, Odeon Film lansează:

pe DVD, blu-ray şi blu-ray 3D: Noah (Noe)

noe

Filmul redă povestea lui Noe, cel care a construit vestita arcă. Pământul devine o lume fără speranță, dominată de oameni răi şi dictatori, în care mai exista însă un om bun, ce a apelat la pacea interioară, pe nume Noe. Luptător experimentat, mag și vindecător, el și-a dorit doar pace pentru el și familia lui. În fiecare noapte, Noe este asaltat de viziuni… Dumnezeu îi spune lui Noe și fiilor lui să-și facă o arcă destul de mare pentru familia lor și câte două animale din fiecare specie. Dar Noe e luat în râs de săteni. Când începe potopul, începe și aventura.

Cumpără DVD                Cumpără BD                   Cumpără BD3D

Pe data de 18 august, Odeon Film lansează:

pe DVD, blu-ray şi blu-ray 3D: Rio 2

rio2

Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

Cumpără DVD               Cumpără BD                    Cumpără BD3D

Pe data de 19 august, ProVideo lansează:

pe DVD: Scooby-Doo: WrestleMania Mistery (Scooby-Doo: Misterul de la WrestleMania)

scooby 2

Luuuuume, lume! Un nou film original cu acţiune pe săturate este gata să ne dea pe spate! Scooby-Doo, Shaggy şi restul găştii sunt gata să fie din nou la înălţime! Misterul începe atunci când Shaggy şi Scooby câştigă bilete la Wrestlemania şi îşi conving amicii să îi urmeze în oraşul în care se va disputa mega-competiţia WWE. Însă acest loc fascinant ascunde un secret înfricoşător – un Urs-Fantomă teribil care ţine întregul oraş sub teroare! Pentru a proteja mult-râvnitul titlu de campion la wrestling, superstaruri WWE precum John Cena, Triple H, Sin Cara, Brodus Clay, AJ Lee, The Miz şi Kane îi vor ajuta pe temerarii noştri eroi în rezolvarea misterelor din jurul acestui eveniment spectaculos.

 

Cumpără acum

pe DVD: Scooby-Doo!: 13 Spooky Tales, Love of Snack (Scooby-Doo! 13 poveşti de speriat: Gustărici plăcute)

scooby 3

Un singur lucru adoră Scooby-Doo şi Shaggy mai mult decât rezolvarea unui mister bun… să se îndoape cu gustărici delicioase, mai multe decât pot duce ! Burticile înfometate ale lui Scooby şi Shaggy bagă restul prietenilor în necaz după necaz, dar eroii noştri sunt întotdeauna gata să rezolve misterul cu care se confruntă. Acum ei descoperă cum e să fii atacat de porţii întregi de mâncare! De la un monstru de hamburger gigantic, până la o pizza blestemată sau o creatură care atacă fabrica de snack-uri preferate de Scooby, gaşca noastră va avea nevoie de curaj din plin să rezolve aceste cazuri ciudate.

Cumpără acum

 Pe data de 25 august, ProVideo lansează:

pe DVD: Transcendence (Transcendence: Viaţa după moarte)

transcendence

Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este un cercetător renumit din domeniul inteligenţei artificiale. El încearcă să rezolve o provocare extremă: să găsească soluţia de a reuni într-o singură maşinărie conştiinţa cu informaţiile din toate domeniile ştiinţei şi cu emoţia umană. Experimentele sale controversate l-au făcut celebru, însă au atras în acelaşi timp şi antipatia extremiştilor anti-tehnologie. Pentru a-şi salva studiile, Will este gata să se sacrifice, iar ceea ce urmează capătă proporţii de neimaginat!

Cumpără acum

Pe data de 27 august ProVideo lansează:

pe DVD și blu-ray Captain America: Winter soldier (Căpitanul America: Războinicul iernii)

america

După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers trăiește în Washington, încercând să-și afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii înghețat în veșnicele zăpezi ale Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezește implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră, eroul încearcă să dezlege ițele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil și în același timp familiar adversar, Războinicul iernii.

Cumpără DVD                    Cumpără BD

Pe data de 29 august Empire Film lansează:

pe DVD: A long way down (Adio, dar mai stau puțin)

adio

Patru suflete pierdute, un prezentator TV căzut în dizgrație, Martin Sharp, o adolescentă obraznică, Jess Crichton, o mamă singură și singuratică, Maureen și un muzician megaloman, JJ, decid să-și pună capăt vieții cu toții în aceeași noapte, în Ajunul Anului Nou. Întâmplarea face ca cei patru străini disperați să se întâlnească în același loc: pe acoperișul unui zgârie nori din Londra, care și-a căpătat renumele de “Turnul sinucigașilor”. O serie de întâmplări pe cât de comice, pe atât de emoționante face ca cei patru să decidă să-și amâne planul comun, cel puțin până de Ziua îndrăgostiților…

Cumpără acum

pe DVD: Tokarev (Furia)

furia

Paul Maguire duce o viață de infractor alături de tovarășii săi, Kane și Doherty, până într-o noapte când fură banii unui mafiot rus care-i iese în cale tocmai când se ducea la șeful lui să-i ducă niște bani. Captura e mult prea mare ca să-l lase indiferent, așa ca alege să fugă cu banii. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii, dar și un Tokarev. Însa gestul lui declanșează un război în toată regula între familia lor de infractori irlandezi și mafia rusă. 17 ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcții, însurat cu o femeie ambițioasă, Vanessa, și e un tată devotat fiicei sale adolescente, Caitlin, până într-o seară când primește vestea cumplită: Caitlin a fost răpită. Paul își adună prietenii și pornește într-o cautare pe cont propriu, fiind convins că cel care a răpit-o pe Caitlin este mafiotul rus căruia îi furase banii cu ani în urmă. Vanessa, care la început îl sprijină, începe să se teamă că Paul va deveni din nou ucigașul cu sânge rece care fusese odată. Sau poate că Paul a fost mereu un om violent care nu și-a lăsat niciodată cu adevărat în urmă viața criminală…

Cumpără acum

pe DVD: Better living through chemistry (Dragostea e chimie, nu magie)

dragostea

Sam Rockwell și Olivia Wilde joacă în această comedie care vă va amuza și binedispune! Comedia urmărește aventurile unui farmacist dintr-un mic orășel a cărui viață lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureș când începe o relație cu o clientă seducătoare, ce îl atrage într-un joc care include sex, droguri și foarte posibil o crimă…

Cumpără acum

pe DVD: Vampier’s academy (Academia vampirilor)

academia

Academia Sf. Vladimir nu este o școală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în adâncurile pădurilor din Montana, în care moroii, vampiri vii și muritori, sunt educați în tainele magiei, iar tinerii dhampiri, jumătate oameni, jumătate vampiri, sunt antrenați să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor, cei mai înspăimântători și mai periculoși vampiri. Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregătește să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prințesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur și epuizant, iar pe lângă intrigile și comploturile din Academie, situația ei se complică din cauza unei idile tăinuite și interzise. Având o legătură psihică ieșită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă față amenințărilor…

Cumpără acum

pe DVD: Dom Hemingway

dom

După ce a stat 12 ani la închisoare pentru ca nu a vrut să-și toarne complicii, faimosul spărgător de seifuri Dom Hemingway, interpretat de Jude Law, e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-și lua ce i se cuvine… și încă ceva în plus! Dom Hemingway pornește la drum împreună cu tovarășul său cel mai bun, Dickie, pentru a-și revendica recompensa. Dar, după ce trece printr-un accident de mașină și întâlnește o femeie fatală, Dom își dă seama că prioritatea lui este să reia legătura cu fiica lui, Evelyn, pe care nu a mai văzut-o de prea mult timp. Însă Dom va face ce știe el mai bine: să dea peste cap viețile tuturor celor din jurul său…

Cumpără acum

pe DVD și blu-ray 3D (BD2D+BD3D): The Amazing Spider-man 2 (Uimitorul Om-păianjen 2)

spidy 2

Pentru Peter Parker, nimic nu e mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou și să aibă o iubită ca Gwen. Dar toate acestea au un preț: Spider-Man e singurul care își poate proteja concetățenii și New York-ul de indivizii rău-intenționați și periculoși care amenința orașul. De data aceasta, el are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro. Odată cu reapariția vechiului său prieten, Harry Osborn, Peter realizează că toți dușmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

 Pentru lansările din luna iulie click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors