Last Christmas, de neratat

De azi la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

1

Last Christmas este o comedie romantică regizată de Paul Feig după un scenariu scris de Bryony Kimmings şi Emma Thompson.

Din distribuţie fac parte: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh şi Emma Thompson.

Am văzut Last Christmas la Grand Cinema Băneasa. Aşteptam cu nerăbdare această peliculă deoarece, în fiecare an, îmi place să văd măcar un film care are tematică de Crăciun. Trebuie să recunosc că Last Christmas a fost mult mai emoţionant decât mă aşteptam şi vă asigur că finalul nu vă va lăsa indiferenţi.

Last Christmas spune povestea unei tinere pe nume Kate (Emilia Clarke), care visează să îşi facă o carieră în muzică, dar care nu se străduie suficient pentru a îşi împlini visul.

Kate este egoistă şi autodistructivă şi simte că nu mai este aceeaşi de când s-a îmbolnăvit anul trecut.

Deşi lucrează tot timpului anului la un magazin de Crăciun condus de Santa (Michelle Yeoh), Kate nu se bucură de spiritul sărbătorilor deoarece face tot ce poate pentru a îşi evita familia, îndeosebi pe mama ei, Adelia (Emma Thompson).

Când Kate îl întâlneşte pe Tom (Henry Golding), viaţa ei începe să se schimbe. Omul încântător de ciudat continuă să apară în viaţa ei în diferite momente, iar Kate este din ce în ce mai impresionată de filozofiile acestuia despre viaţă.

Chiar dacă viaţa lui Kate este un dezastru, cu serviciu de Elf la un magazin cu obiecte de Crăciun, cu audiţii nereuşite, apelând de la un prieten la altul pentru găzduire peste noapte şi aşa mai departe, acest personaj nu are cum să ne lase indiferenţi. O boală extrem de grea i-a dat viaţa peste cap şi, chiar dacă s-a vindecat, Kate nu se mai simte aceeaşi de dinainte. Ea nu mai reuşeşte să găsească un scop, îşi doreşte să fie cântăreaţă, dar nu munceşte suficient de mult pentru a îşi îndeplini visul. Bea cantităţi mari de alcool, deşi nu ar trebui, nu doarme cum trebuie, nu mănâncă sănătos, practic, nu face nimic pentru a îşi proteja sănătatea redobândită cu mari eforturi.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Apariţia lui Tom în viaţa ei este exact ceea ce avea nevoie, căci o face să îşi dea seama că viaţa este frumoasă şi că merită trăită.

Last Christmas este este regizat de Paul Feig (Bridesmaids) după un scenariu de Emma Thompson (Sense and Sensibility) și de Bryony Kimmings.

Filmul spune o poveste despre traume şi despre calea, uneori grea, spre vindecare. În consecinţă, Last Christmas nu este o comedie romantică tipică, ci mai degrabă o peliculă despre depăşirea unor momente complicate şi despre alegerea de a merge mai departe.

Succesul filmului se datorează nu numai poveştii, cât şi distribuţiei. Golding şi Clarke au o carismă fantastică, iar Michelle Yeoh şi Emma Thompson, cu personajele lor, complează perfect povestea.

Nu în ultimul rând, filmul are în coloana sonoră muzica lui George Michael, inclusiv piesa clasică care îi dă și titlul. Pelicula va lansa în premieră material nou muzical înregistrat de artistul care a vândut peste 110 milioane de albume și a înregistrat 10 single-uri care au fost pe primul loc în topuri de-a lungul carierei sale.

Pe scurt, The Last Christmas este filmul de neratat al acestei perioade. În România, este adus de Ro Image 2000. Vizionare plăcută!

1 Comentariu
  1. dorin aurel spune

    recomand si start wars dupa acest film de sarbatori

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata