“Love, Simon”, oricine merită o poveste de dragoste

Din 22 iunie la cinema. Distribuit de Odeon Film.

0

“Love, Simon” este un film american regizat de Greg Berlanti după un scenariu scris de Isaac Aptaker şi Elizabeth Berger, având la bază romanul “Simon vs. the Homo Sapiens Agenda” de Becky Albertalli.

Din distribuţie fac parte: Nick Robinson, Josh Duhamel şi Jennifer Garner.

Am văzut “Love, Simon” la Grand Cinema Băneasa. Inspirat din romanul pentru adolescenţi al autoarei Becky Albertalli, filmul spune povestea lui Simon Spier, un adolescent care ascunde un secret ce îl macină profund. El este homosexual şi nu ştie cum să le spună familiei şi prietenilor apropiaţi.

Regie şi scenariu

Simon Spier (Nick Robinson) este un adolescent de 17 ani care are o viaţă perfect normală, aşa cum spune acesta la începutul peliculei. Are o familie iubitoare, care îl sprijină întotdeauna, şi prieteni buni, pe care se poate baza. Totuşi, Simon nu se poate bucura aşa cum trebuie de ultimul an de liceu, căci ascunde un secret care nu îi oferă linişte. El nu ştie cum să îi anunţe pe cei dragi că este homosexual, fiindu-i teamă că, odată ce toţi vor şti adevărul, viaţa lui se va schimba.

Simon începe să comunice online, prin intermediul e-mail-urilor, cu un adolescent homosexual din liceu, care îşi ascunde adevărata identitate în spatele pseudonimului – Blue. Astfel, pentru prima dată, Simon poate să discute cu o persoană care are aceleaşi întrebări ca el, cu o persoană care îl înţelege şi care nu îl judecă.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Totul se complică atunci când Martin descoperă aceste e-mail-uri şi încearcă să îl şantajeze pe Simon. Pentru a nu arăta nimănui e-mail-urile, Simon va trebui să îl ajute pe Martin să iasă cu fata pe care o place.

Va ceda adolescentul şantajului lui Martin, colegul insuportabil al clasei, sau va spune adevărul? Veţi descoperi toate aceste răspunsuri vizionând pelicula la cinema!

“Love, Simon” este un film cu şi despre adolescenţi care ne arată că societatea nu este încă pregătită să accepte homosexualitatea, să renunţe la orice discriminare pe criterii de orientare sexuală şi să respecte drepturile omului.

Regia este semnată de Greg Berlanti, cunoscut pentru filme ca “Life as We Know It”, “Green Lantern” şi “Wrath of the Titans”, iar scenariul aparţine lui Isaac Aptaker şi Elizabeth Berger.

În concluzie, “Love, Simon” este un film despre dreptul de a fi iubit şi fericit, despre acceptare şi despre renunţarea la etichete şi prejudecăţi; căci toată lumea merită o frumoasă poveste de dragoste.

Distribuit de OdeonFilm, filmul ajunge la cinema vineri, 22 iunie 2018. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata