Lucy a lui Scarlett Johansson învinge Hercules-ul lui Dwayne Johnson în weekend-ul 25-27 iulie

1

                Numiți-o bătălia dintre Frumoasa și Bestia. Nu contează cum o numiți, important este că Frumoasa a învis. Deși părea că publicul nu e interesat de Lucy sau Hercules, se pare că Lucy cu Scarlett Johansson în rol principal s-a cocoțat pe locul 1 cu încasări de 48 milioane dolari. Lucy va rula în cinematografele din România în avanpremieră începând cu miercuri, 30 iulie.

lucy

                Lucy este interpretată de Scarlett Johansson, care și-a dovedit flexibilitatea și apetența pentru figurile de luptă în The Avengers și Captain America: Winter soldier, drept Black Widow (Văduva Neagră). Lucy este o tânără studentă americană în Taipei, Taiwan. Ea este obligată deunul dintre cei mai puternici traficanți din țară, Mr Jang, să transporte un drog experimental în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, transformând-o pe aceasta într-un supraom. Creierul său, folosit acum la capacitate de maximă, îi oferă o forță și o rezistență extraordinară, plus telekinizie, capacitatea de a se auto transporta cu ajutorul minții, sau de a absorbi instantaneu informații. Este clar: It’s payback time!

                Locul 2 este ocupat de a doua premieră a săptămânii, Hercules. Acest film al cărui regizor este Brett Ratner (Money talks, seria Rush hour,21, After the sunset, Red dragon) a ocupat locul cu încasări de 29 milioane de dolari, la un buget de 100 milioane dolari. Scenariul lui Hercules  se bazează pe Hercules: The Thracian Wars scrisă de Steve Moore.

hercules

                Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogaţi şi folosindu-se de reputaţia sa legendară pentru a-şi intimida duşmanii. Dar când mărinimosul conducător al Traciei şi fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic şi înspăimântător comandat militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe şi dreptatea să iasă la iveală… el trebuie să redevină eroul de altădată… trebuie să se ridice la nivelul propriei legende… trebuie să fie Hercule.

                Campionul ultimelor două săptămâni, Dawn of the planet of the apes a trebuit să se mulțumească cu ultimul loc de pe podium cu încasări de 16,4 milioane dolari. Ultima parte din the Planet of the apes este un adevărat succes având în vedere că la un buget de 170 milioane dolari în SUA a încasat 172,1 milioane dolari, iar global 269 milioane dolari.

                În top 10 au mai intrat alte două premiere: And so it goes și A most wanted man. Următoarele 7 locuri din acest top sunt ocupate de:

Locul 4 The purge 2: Anarchy cu 9,9 milioane dolari;

Locul 5 Planes 2: Fire & Rescue cu 9,3 milioane dolari. La un buget de 50 milioane dolari, Planes 2 a încasat în SUA 35,1 milioane dolari, având șanse să-și recupereze bugetul;

Locul 6 Sex Tape cu 6 milioane dolari;

Locul 7 Transformers 4: Age of extenction cu 4,6 milioane dolari. Pelicula cu roboți are încasări globale de 924 milioane dolari, având șanse să treacă pragul de 1 miliard dolari încasări. Ar fi al doilea film din seria Transformers care reușește această performanță, după Transformes 3: Dark of the Moon;

Locul 8 And so it goes, a treia premieră a acestei săptămâni. Pelicula a avut încasări de 4,6 milioane dolari, la un buget de 30 milioane, iar în rolurile principale îi veți recunoaște pe Michael Douglas și Diane Keaton;

and so it goes

Oren Little, este un agent imobiliar, văduv, cu un caracter ursuz și intolerant: nu place pe nimeni și nu e plăcut de nimeni. Dorința sa e să vândă casa familiei, să se pensioneze și să se mute în Vermont. Planurile îi sunt însă, date peste cap în momentul în care fiul său îi aduce nepoata de 9 ani, despre existența căreia nu știa nimic, să aibă grijă de ea cât el va ispăși 9 luni de închisoare.

Locul 9 Tammy cu 3,4 milioanine dolari

Top 10 e încheiat de a 4-a premieră acestei săptămâni, A most wanted man, peliculă ce-l are în rol principal pe Philip Seymour Hoffman, care a decedat pe 2 februarie 2014 la vârsta de 46 de ani din cauza unei supradoze de droguri;

a most wanted man

Ultimul film din cariera lui Philip Seymour Hoffman. Inspirat de un roman al specialistului in suspans John le Carré, filmul lui Anton Corbijn are loc în Hamburg, Germania, în 2012. Un tânăr musulman pe jumătate cecen şi jumătate rus ajunge aproape mort în oraş, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informaţiile despre el nu par să aibă sens: este o victimă? un hoţ? sau, mai rău, un extremist gata să dezlănţuie prăpădul asupra Germaniei? Atraşi în mister sunt un bancher (Willem Defoe), o tânără avocată (Rachel McAdams) gata să-i apere pe cei fără de apărare şi un specialist în spionaj (Philip Seymour Hoffman), hotărât să dezlege iţele până nu e prea târziu.

                Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

1 Comentariu în "Lucy a lui Scarlett Johansson învinge Hercules-ul lui Dwayne Johnson în weekend-ul 25-27 iulie"

avatar