Magic Mike’s Last Dance

0

Magic Mike’s Last Dance este un film regizat de Steven Soderbergh după un scenariu scris de Reid Carolin.

Din distribuție fac parte: Channing Tatum, Salma Hayek, Ayub Khan Din, Jemelia George. Juliette Motamed, Vicki Pepperdine, Gavin Spokes, Alan Cox, Caitlin Gerard și Christopher Bencomo.

***

Am văzut Magic Mike’s Last Dance la Cineplexx Băneasa mulțumită invitației primite din partea cinematografului & Vertical Entertainment 🙂 Filmul reprezintă al treilea lungmetraj din faimoasa trilogie, după Magic Mike (2012) și Magic Mike XXL (2015).

Persoanele care vin la Magic Mike’s Last Dance se așteaptă să vadă elementele de bază: Channing Tatum fără cămașă și dansând, iar, din acest punct de vedere, pelicula se ridică la înălțime. Filmul este distractiv, dar neobișnuit de sumbru ca ton.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Au trecut opt ​​ani de la Magic Mike XXL și mai bine de un deceniu de când filmul original al regizorului Steven Soderbergh a ajuns în cinematografe. Magic Mike’s Last Dance începe după pandemie, când ne reîntâlnim cu Mike, care lucrează ca barman în Florida. Filmul începe la o petrecere la vila luxoasă a lui Maxandra Mendoza (Salma Hayek Pinault). Asemenea numelui ei, Maxandra este diferită. Bogată, dar nu prea bogată pentru a-l chema pe Mike să îi ofere un dans. Ea este intrigată de Mike și îl invită la Londra pentru a crea împreună cu acesta un spectacol de neuitat.

Acțiunea filmului se învârte în jurul modernizării piesei „Isabel Ascendant”, la Teatrul Rattigan, o proprietate pe care Maxandra o deține. Producția despre o tânără care trebuie să se decidă dacă se căsătorește pentru bani sau dragoste nu strălucește. Maxandra vrea ca Mike să aducă „un tsunami la Londra, pentru a trezi oamenii cu un val de pasiune”. Ea este dispusă să îi dea orice pentru a reuși. Între timp, atât Mike, cât și Maxandra nu pot nega scânteia pe care au împărtășit-o în Miami și, acum, legătura lor este în continuă în creștere.

A doua jumătate a filmului este în mare parte o călătorie lină cu scopul de a moderniza „Isabel Ascendant” și de a o anima. Mike, acum în vârstă de 40 de ani, deși nu ați ghici, nu este pregătit să danseze, așa că o mulțime de bărbați vin la audiții pentru diverse „roluri”. Sunt multe mișcări de dans care vă vor uimi.

Povestea este simplă, nimic complicat, fiind un film ușor de urmărit. Tatum continuă să fie o adevărată prezență pe marele ecran, iar Hayek Pinault este credibilă în rolul Maxandrei. Cei doi reușesc să aducă pasiunea, dar și dorința de a reuși să facă un spectacol care să uimească toată Londra. Drumul lor este, desigur, presărat de obstacole, ei trebuie să obțină o aprobare specială, soțul Maxandrei este împotriva spectacolului, iar fiica Zadie și Victor, majordomul, privesc cu ochi suspicioși ce se întâmplă.

Distribuit de Vertical Entertainment, Magic Mike’s Last Dance a ajuns în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata