“Maya the Bee: The Honey Games”, albinuţa Maya se întoarce pe marile ecrane

Distribuit de Vertical Entertainment. Din 6 aprilie la cinema!

0

Maya the Bee: The Honey Games” este o animaţie regizată de Noel Cleary, Sergio Delfino şi Alexs Stadermann.

Albinuţa Maya se întoarce pe marile ecrane cu o nouă aventură pentru copii şi părinţi, în “Maya the Bee: The Honey Games”.

După cum probabil ştiţi deja, albinuţa Maya este un personaj de referinţă al literaturii germane pentru copii, îndrăgita poveste a micuţei albinuţe bucurându-se de popularitate, căci a fost tradusă în numeroase limbi străine.

În “Maya the Bee: The Honey Games”, protagonista, Maya, ajunge să participe alături de cel mai bun prieten, Willi, la un concurs prestigios, Jocurile Mierii. Înscrierea la competiţie este un lucru la care Maya visează de mult timp, însă reprezintă, totodată, o mare responsabilitate deoarece, dacă echipa ei va pierde, riscă să piardă toate proviziile de miere pentru iarnă.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Astfel, Maya, Willi şi ceilalţi membri ai echipei trebuie să facă tot posibilul să câştige şi, implicit, să îşi salveze roiul.

Printre temele animaţiei, se numără: prietenia, sinceritatea şi curajul. Un subiect important dezbătut de animaţie se referă la munca în echipă, fiind o lecţie pe care Maya o va învăţa pe parcursul concursului. Ceea ce micuţa albinuţă ne arată este că trebuie să rămâi pozitiv şi că fiecare persoană sau insectă, în cazul de faţă, are un talent.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Maya the Bee: The Honey Games” ajunge azi, 6 aprilie, în cinematografele din România. Vizionare plăcută!

>> Cofinanţat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene (Creative Europe Media)

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata