Pan, orice legendă are un început

0
         Pan se va lansa pe 9 octombrie în toată lumea în 2D și 3D. Pan e o nouă viziune a legendarului Pan, o poveste de început. Vom viziona de această dată pe marele ecran viziunea regizorului Joe Wright.
         Oferindu-ne o nouă abordare a originilor personajelor create de J.M. Barrie, această aventură ne duce spre originile unui orfan care ajunge în lumea magică din Țara de Nicăieri (Neverland). Acolo, el dă de distracție și pericole, dar în cele din urmă își descoperă destinul, devenind eroul pe care-l cunoaște toată lumea, PETER PAN.

         În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Peter este un copil în vârstă de 12 ani foarte descurcăreţ şi cu o fire atât de rebelă încât mai mereu ajunge să intre în belele deoarece astfel de calităţi nu sunt deloc apreciate în orfelinatul londonez în care a crescut el. Acesta este răpit de piraţi şi dus în Țara de Nicăieri, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră, asta în vreme ce el se străduieşte să descopere un secret al mamei sale care l-a lăsat la acel orfelinat în urmă cu puţină vreme.  O străveche profeţie şi ajutorul căpitanului Hook şi al lui Tiger Lily  îl vor ajuta pe Peter să-şi obţină locul de drept în coloratul tărâm fermecat.

         Iată şi personajele: Peter (debutantul Levi Miller), Blackbeard (Hugh Jackman), Hook (Garrett Hedlund), Tiger Lily (Rooney Mara), Smee (Adeel Akhtar), Wendy Darling (debutanta Leni Zieglmeier), Kwahu (Taejoo Na), Bishop (Nonso Anozie), mama Barnabas (Kathy Burke), Murray (Kurt Egyiawan), Nibs (Lewis MacDougall), Căpetenia/ Tatăl lui Tiger Lily (Jack Charles) și Mary (Amanda Seyfried).

         În continuare vă invit să urmăriți noul trailer din Pan:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata