Prima imagine din Warcraft ni-l prezintă pe Orgrim

0

Universal și Legendary Pictures au lansat prima imagine oficială din adaptarea jocului de PC Warcraft, pentru marele ecran. Poza ni-l prezintă pe Robert Kazinsky care e orcul Ogrim.

orgrim

Warcraft e o aventură epică 3D bazată pe conflictul din jocul realizat de Blizzard Entertainement. Regizat de Duncan Jones (Codul sursăLuna), scenariul a fost scris de Charles Leavitt și rescris de Duncan Jones.

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianţa condusă de Anduin Lothar, un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn şi regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câştige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Durotan, liderul Hoardei de orci, şi el dispus să sacrifice totul pentru a-şi salva poporul şi familia de la dispariţie. Cu ajutorul lui Orgrim, mâna sa dreaptă, şi a supuşilor săi, Durotan se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

Cei care luptă pentru alianță sunt:  regele Llane Wrynn (Dominic Cooper), Anduin Lothar (Travis Fimmel), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer) şi regina Taria (Ruth Negga). De partea cealaltă îi vom întâlni pe: Blackhand (Clancy Brown), Durotan (Toby Kebbel) şi Gul’Dan (Daniel Wu). La mijloc va fi prinsă Garona (Paula Patton).

Warcraft se va lansa în cinematografe pe 10 iunie 2016.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar