Premiere la cinema în perioada 4 iulie – 10 iulie

1

Think like a man too  (Nebunie în Las Vegas)

too

Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arată pe eroi gata să se destrăbăleze în Las Vegas. Zeke, Dominic şi Cedric sunt invitaţi la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracţiei se vor afla chiar iubitele lor, Candace, Kristen şi Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciţelor este încă şi mai straşnică. Ce echipă va organiza cel mai tare dezmăţ din Las Vegas?

Think like a man too va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Arad, Baia Mare, Brăila, Alba Iulia, Bacău, Botoșani și Tulcea.

Third person (Dragoste la persoana a 3-a)

3rd person

Dragoste la persoana a treia spune trei poveşti despre iubire, pasiune, încredere şi trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangenţiale. Dar într-o relaţie există mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dăm seama uneori de existenţa acestuia, dar există în mod cert. Mai mult decât o colecţie de poveşti de dragoste, Dragoste la persoana a treia e un puzzle în care adevărul e abia întrezărit, indiciile de-abia sesizate cu colţul ochiului, şi nimic nu e cu adevărat ceea ce pare la prima vedere.

Third person va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Ploiești, Arad, Brăila și Tulcea.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors