Premiere la cinema în perioada 8 – 14 august

0

În această săptămână, începând de mâine, vom avea 2 premiere. Acestea sunt:

Guardians of the Galaxy 3D (Gardienii Galaxiei)

guardians

De la creatorii, Iron manCaptain America, Thor, The Avengers vine o nouă echipă: Guardians of the Galaxy! Aceasta lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim.

Guardians of the Galaxy 3D va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Alba Iulia, Bacău, Botoșani, Sibiu, Vulcan, Bacău și Tulcea.

Escape from planet Earth 3D (Cum să evadezi de pe Pământ)

escape

Pe planeta Baab, Sorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou naţional pentru populaţia de extratereştri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reuşeşte să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), şef peste controlul misiunilor de la BASA. Când şefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-şi pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi fraţi că s-a primit un SOS de pe o planetă faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary şi porneşte de îndată într-o nouă misiune care se anunţă palpitantă. Dar când Scorch realizează că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary, care urăşte confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară creşte astronomic, Gary e lăsat singur să-şi salveze fratele, dar şi planeta, şi pe soţia lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum şi pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.

Escape from planet Earth 3D va putea fi urmărit în cinematografele din următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Alba Iulia, Bacău, Botoșani, Sibiu, Vulcan, Bacău și Tulcea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata