Smallfoot, o animaţie pentru întreaga familie

Din 26 octombrie la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

0

Smallfoot este o animaţie regizată de Karey Kirkpatrick după un scenariu scris de Karey Kirkpatrick şi Clare Sera.

Am văzut Smallfoot la Cinema City, Afi Cotroceni. Animaţia aduce pe marile ecrane o poveste despre o comunitate de yeti care este luată pe nepregătite de apariţia unui om, numit smallfoot.

Încă de la începutul peliculei, facem cunoştinţă cu societatea yeti, care trăieşte în vârful unui munte.

Simpatic şi prietenos, Migo se pregăteşte să preia o sarcină importantă, ce a fost transmisă din generaţie în generaţie. Mai exact, el va fi cel care va lovi gongul în fiecare dimineaţă pentru a trezi satul de yeti.

Comunitatea de yeti are un respect deosebit faţă de credinţele inscripţionate pe pietre, ascultând, de asemenea, de învăţămintele spuse de liderul comunităţii, Păstrătorul pietrelor. Yeti nu pun niciodată întrebări şi au încredere deplină în ceea ce le spun pietrele, considerând că ele spun adevărul absolut.

Totul se schimbă când, într-o zi, Migo vede un smallfoot (om), spre groaza şi şocul locuitorilor comunităţii. Având în vedere că una dintre pietre neagă existenţa oamenilor, Migo se vede nevoit să plece din sat pentru a medita asupra a ceea ce a văzut.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Din fericire, Migo nu este singur şi primeşte sprijinul unei societăţi secrete, care este condusă de Meechee, fiica Păstrătorului de pietre.

Hotărât să dovedească că a văzut un smallfoot şi susţinut de noii prieteni din societatea secretă, Migo porneşte în aventura vieţii lui, având curajul să coboare din vârful muntelui, pentru a descoperi ce se află sub nori.

Animaţia arată că atât comunitatea yeti, cât şi oamenii se confruntă cu prejudecăţile şi fricile proprii. Yeti se tem de smallfoot pentru că nu ştiu ce este cu exactitate, iar oamenilor le este frică de cei pe care îi consideră nişte monştri fioroşi.

Mesajul filmului ne îndeamnă să fim mai toleranţi şi să acceptăm mai uşor diversitatea, lucrurile noi şi pe cei pe care îi considerăm diferiţi.

Cu melodii captivante şi scene distractive, Smallfoot este o animaţie încântătoare şi potrivită pentru întreaga familie.

Distribuit de Vertical Entertainment, Smallfoot a ajuns în cinematografe vineri, 26 octombrie 2018. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata