Top 10 Box Office ROMÂNIA în weekend-ul 23-25 decembrie

0

Să vă spun cinstit, nu știu dacă e o surpriză că Rogue One a pierdut prima poziție. De ce? Pentru că românii, deși filmul a avut doar recenzii laudative, nu cred ce se scrie. Dacă lor li se pune „pata” pe creier că filmul nu e bun, criticii pot face orice fel de recenzii, pentru că pe români nu-i interesează. Îmi pare rău doar că La la land nu a avut mai mulți spectatori. Dar și aici, românii nu merg la filme muzicale. În schimb au fost la un SF care nu are acțiune decât pe final… Excelente alegeri au făcut în weekend. Sunt foarte curios ce locuri vor ocupa săptămâna viitoare: Marele zid, De ce el? și Fondatorul.

1newPasagerii (Passengers) 

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim şi Aurora îşi dau seama că vor trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

 

Încasări weekend:
563.402 lei

Încasări totale:
563.402 lei

Bugetul filmului:
110 mil $

rogue_one_a_star_wars_story_poster

down2. Rogue One: O poveste Star Wars (Rogue One: A Star Wars story)

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „călcâi” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

 

Încasări weekend:
391.536 lei

Încasări totale:
3.035.025 lei

Bugetul filmului:
200 mil $

down3Super pary la birou (Office Christmas Party)

Când directorul companiei Zenotek, Carol Vanstone, încearcă să închidă ramura companiei în care lucrează petrecărețul frățior Clay, acesta, împreună cu directorul tehnic, trebuie să-și mobilizeze colegii și să organizeze o petrecere nemaivăzută de Crăciun pentru a impresiona un potențial client și să-și salveze locurile de muncă.

 

 

Încasări weekend:
146.585 lei

Încasări totale:
1.930.626 lei

Bugetul filmului:
45 mil $

down4. Hai să cântăm! (Sing)

Un urs koala pe nume Buster Moon angajează o oaie neagră pe nume Eddie, care e de asemnea cel  mai bun prieten, pentru a-l ajuta să conducă afacerea cu teatrul.

 

 

 

 

Încasări weekend:
99.085 lei

Încasări totale:
659.590 lei

Bugetul filmului:
75 mil $

new5. La la land

La La Land spune povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic, dar arogant pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

 

 

Încasări weekend:
78.985 lei

Încasări totale:
78.985 lei

Bugetul filmului:
30 mil $

down6. Lumea de dincolo: Războaie sângeroase (Underworld: Blood Wars)

Selene, vânătoarea de vampiri, continuă lupta împotriva lycanilor și a fracțiunii vampir care a trădat-o. Ambele părți încearcă să pună mâna pe sângele ei și a fiicei sale hybrid. După ce-și ascunde fiica, Selene alături de Theo și tatăl acestuia, Thomas, încearcă să pună capăt odată pentru totdeauna războiului dintre lycani și vampiri.

 

 

Încasări weekend:
68.835 lei

Încasări totale:
2.082.607 lei

Bugetul filmului:
35 mil $

down7. Aliatul (Allied)

Un ofițer de informații canadian, Max Vatan, în Casablanca anului 1942, pornește o riscantă misiune alături de o agentă franțuzoaică, Marianne Beausejour, luptătoare în Rezistență. Cei doi trebuie să pretindă că sunt soț și soție. Frumoasa franțuzoaică este o femeie independentă și de o frumusețe fascinantă, iar cuvântul „letal” capătă pentru soldatul canadian un nou sens. Pe măsură ce Max începe să o bănuiască de faptul că e spion nazist, situația se complică. Au loc: întâlniri neașteptate cu ofițeri naziști, schimburi de focuri la ambasadă, etc.

 

Încasări weekend:
67.221 lei

Încasări totale:
2.078.782 lei

Bugetul filmului:
85 mil $

 

down8. Vaiana (Moana)

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornea în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

 

 

Încasări weekend:
55.276 lei
Încasări totale:
2.314.818 lei

Bugetul filmului:
150 mil $

down9. Demonul (Incarnate)

Deși a rămas țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident îngrozitor, dr. Seth Ember este un Încarnat înzestrat cu abilitatea excepțională și extrem de rară de a pătrunde în mintea celui posedat pentru a-i exorciza demonii din interior spre exterior. Când Vaticanul îi solicită ajutorul pentru a exorciza un băiețel chinuit de duhuri malefice, Ember descoperă cu stupoare că în interiorul băiețelului se află același spirit malefic care s-a făcut vinovat cu ani în urmă de moartea soției și fiului său. Acum că viața copilului se află în mâinile lui, Ember încearcă cu disperare să distrugă demonul înainte de a-l omorî pe băiat și a-și dezlănțui teroarea în lume.

 

Încasări weekend:
38.718 lei
Încasări totale:
424.552 lei

Bugetul filmului:
5 mil $

down10. Animale fantastice și unde le poți găsi (Fantastic Beasts and Where to Find Them)

Newt Salamandă e autorul cărții „Animale fantastice și unde le poți găsi” din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile acestuia. Magizoologul Newt Salamandă ajunge în New York şi eliberează din greşeală animalele fantastice în oraş. Unele dintre aceste fantastice creaturi sunt deosebit de periculoase! În încercarea de a-şi recupera neastâmpăratele creaturi, se împrieteneşte cu două surori magice şi un Nu-Mag. Împreună, cei 4 devin prieteni improbabili, când un val imprevizibil de întâmplări îi aruncă într-o cursă pentru a descoperi forţele întunecate care ameninţă ambele lumi: a vrăjitorilor şi a Nu-Magilor.

 

Încasări weekend:
26.328 lei
Încasări totale:
4.254.127 lei

Bugetul filmului:
180 mil $

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata