“Vacanță cu de toate”, o călătorie nu prea reușită

0

“Vacanță cu de toate” (“All Gone South”/“Babysitting 2”) este o comedie regizată de Philippe Lacheau și Nicolas Benamou. Este continuarea filmului “Babysitting” lansat în 2014.

Din distribuție fac parte – Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Christian Clavier, Julien Arruti, Charlotte Gabris și Elisa Bachir Bey.

3

Primul film – “Babysitting” – care reprezintă debutul regizoral al actorului Philippe Lacheau, s-a bucurat de succes, având încasări de 20,6 milioane de dolari (la un buget de 3,4 milioane).

Continuarea – “Vacanță cu de toate” – a venit foarte repede, la doar un an de la premiera primului film și reunește aceeași distribuție din “Babysitting” (2014). 

Franck (Lancheau), Alex (Julien Arruti) și Ernest (Vincet Desagnat), împreună cu Sonia, iubita lui Franck, și un grup de prieteni, pornesc într-o nouă aventură, de această dată în Brazilia.

Excursia reprezintă contextul perfect ca Franck să o ceară de soție pe Sonia. Toți se cazează la hotelul tatălui Soniei, domnul Schaudel, iar Franck speră să îl impresioneze. El are pregătit un inel și așteaptă momentul oportun să o ceară pe Sonia în căsătorie, însă totul se complică atunci când Sonia este dezamăgită de faptul că Franck nu o apară când un turist o jignește. Ea începe să aibă îndoieli și nu știe dacă vrea să aibă alături un bărbat care nu o poate proteja.

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

2 “All Gone South”/“Babysitting 2”

Acum, Franck trebuie să demonstreze că este curajos și merită dragostea Soniei. Are ocazia potrivită pentru a-și demonstra curajul atunci când pleacă cu Alex, Ernest, bunica Soniei, Yolande, Estelle, Erika și ghidul turistic într-o excursie cu peripeții, însă nu se mai întorc. Ziua următoare, Sonia împreună cu tatăl ei îi caută, dar nu reușesc să îi găsească. Când se întorc la hotel, tatăl Soniei descoperă pe jos camera de filmat a lui Alex (Alex luase camera de filmat deoarece filma toată vacanța din Brazilia) și se strâng toți pentru a descoperi adevărul, cine a adus înapoi camera de filmat, ce s-a întâmplat cu cei dispăruți și de ce nu s-au întors.

Filmul încearcă să creeze scene amuzante, însă nu prea reușește. Scenariul lasă de dorit pe alocuri și este previzibil. Chiar dacă unele scene sunt amuzante, nu sunt suficiente pentru a putea numi “Vacanță cu de toate” o comedie care are toate ingredientele unui film de calitate. Scenariștii au ales Brazilia pentru această nouă aventură a lui Franck și ai prietenilor săi, însă, în ciuda peisajelor superbe, dialogul, personajele și scenariul nu sunt bine conturate. “Vacanță cu de toate” încearcă să ofere călătoria perfectă, însă, din păcate, aceasta nu este prea reușită.

“Vacanță cu de toate” (“All Gone South”/“Babysitting 2”) poate fi văzut din 18 decembrie în cinematografele din România. (fiind distribuit de RO IMAGE 2000)

all-gone-south-809456l-1600x1200-n-c03291d7

[review]

[rwp-review-form id=”0″]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata