Yesterday, minunat

Din 12 iulie 2019 la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

2

Yesterday este un film britanic regizat de Danny Boyle după un scenariu scris de Jack Barth and Mackenzie Crook.

Din distribuţie fac parte: Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran şi Kate McKinnon.

Am văzut Yesterday la Grand Cinema Băneasa. Filmul aduce pe marile ecrane o idee interesantă: Jack Malik, un cântăreţ care visează să devină celebru şi să aibă o carieră de succes, suferă un accident, iar, după ce se trezeşte la spital, îşi dă seama că el este singurul care îşi aminteşte de trupa The Beatles. Vă puteţi gândi la o lume fără The Beatles şi fără melodii precum: Hey Jude, Yesterday sau Let it Be? Este greu de imaginat lumea fără această trupă legendară, astfel încât Jack decide să prezinte piesele trupei The Beatles ca şi cum ar fi fost scrise de el.

După ce capătă rapid popularitate cu ajutorul melodiilor trupei The Beatles, Jack este ajutat de Debra, agentul lui Ed Sheeran, să pregătească lansarea primului său album.

Deşi Debra îl consideră „deloc atractiv” şi „slăbănog, dar cumva rotund”, ea vede din albumul lui Jack o posibilitate de a câştiga mulţi bani şi, din acest motiv, îl susţine cu promovarea şi lansarea primului album semnat Jack Malick.

Noua viaţă nu este ceea ce Jack Malik îşi imagina deoarece, pe măsură ce devine din ce în ce mai cunoscut, se îndepărtează de cea mai importantă persoană din viaţa lui, Ellie Appleton, singura care a crezut, de la început, în talentul său de artist.

Nu uita sa citesti

Madame Web

Related Posts

Wish

Napoleon

Surpriza vine din partea lui Ed Sheeran, care are un rol destul de mare în film, neavând doar o apariţie cameo.

Unde ar fi pelicula fără melodiile The Beatles? Muzica trupei este motivul pentru care suntem aici şi reprezintă premisa poveştii din film. Dar, cum reuşeşte Yesterday să lucreze cu muzica nemuritoare a legendelor John, Paul, George şi Ringo? Pe scurt, foarte bine. Filmul face o treabă excelentă în a ne reaminti de ce The Beatles a fost o trupă atât de bună şi de ce melodiile lor se numără printre cele mai bune piese scrise vreodată.

Totuşi, filmul nu aduce în primplan multe momente muzicale, ci pune accentul pe dezvoltarea anumitor personaje, în frunte cu Jack Malick. De exemplu, vedem cum personajele discută despre piesa Hey Jude, îl vedem pe Jack în studioul de înregistrare, însă nu avem ocazia să ascultăm melodia.

În concluzie, cu toate că Yesterday nu are atât de multe scene muzicale, consider că această abordare a fost cea mai bună, căci avem ocazia să cunoaştem îndeaproape personajele principale.

Distribuit de Ro Image 2000, Yesterday a ajuns în cinematografe vineri, 12 iulie 2019. Vizionare plăcută!

 

2 Comentarii
  1. حفاظ ساختمان spune

    I have been examinating out some of your posts and i can claim pretty clever stuff. I will definitely bookmark your blog.

  2. tlover tonet spune

    Really enjoyed this update, is there any way I can get an update sent in an email whenever you make a new article?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata