“A Simple Favor”, ce s-a întâmplat cu Emily?

Din 14 septembrie la cinema!

0

A Simple Favor” este un film american regizat de Paul Feig după un scenariu scris de Jessica Sharzer, având la bază romanul omonim semnat de Darcey Bell.

Din distribuţie fac parte: Anna Kendrick, Blake Lively şi Henry Golding.

Am văzut “A Simple Favor” la Cinema City din Afi Cotroceni Mall. Filmul urmăreşte povestea lui Stephanie Smothers (Anna Kendrick), vloggeriţă şi mama unui băiat de 5 ani, care încearcă să descopere misterul din spatele dispariţiei celei mai bune prietene, Emily (Blake Lively).

Regie, scenariu şi distribuţie

Inspirat din romanul autoarei Darcey Bell, “A Simple Favor” ne face cunoştinţă cu Stephanie Smothers, o tânără văduvă care îşi creşte singură băiatul de cinci ani. Ea lucrează ca vloggeriţă şi prezintă publicului ei diferite reţete, fiind pasionată de gătit.

Stephanie este o persoană simplă şi amuzantă, părând uneori puţin naivă. Cea mai bună prietenă a sa este Emily, fiind opusul lui Stephanie în multe feluri – este înaltă, elegantă, indiferentă faţă de orice lucru sau fiinţă umană şi, nu în ultimul rând, pasionată de martini. Emily este căsătorită cu Sean Townsend (Henry Golding), un scriitor celebru, care, la fel ca Stephanie, este uimit atunci când soţia lui dispare, fără ca nimeni să nu ştie nimic.

Regizorul Paul Feig, cunoscut pentru filme precum “Spy”, “The Heat” sau “Ghostbusters”, creează o atmosferă învăluită în mister, mizând pe răsturnări de situaţie.

Nu uita sa citesti

Fast X

Related Posts

Premisa din “A Simple Favor” este excelentă – Ce s-a întâmplat cu Emily? – fiind întrebarea la care toţi caută un răspuns. Dispariţia ei este cât se poate de neobişnuită, mai ales că Emily este o persoană foarte discretă şi nu se ştie nimic despre viaţa ei de dinainte de căsătorie.

Filmul îmbină cu succes scenele de tensiune cu momente comice, iar coloana sonoră acompaniază minunat povestea. Regizorul ştie când să îşi îmbunătăţească o scenă cu atingeri stilistice sau cu melodii care să sublinieze o anumită stare; toate aceste decizii cât se poate de potrivite aduc rezultate excelente.

În ce priveşte distribuţia, Anna Kendrick reuşeşte să îmbine umorul în ceva oarecum sinistru, făcând din Stephanie un personaj care nu poate fi “citit” de public. Acest lucru duce la anumite răsturnări de situaţie care s-ar putea să te surprindă. De asemenea, vom vedea cum evoluează vloggul lui Stephanie. Dacă, la început, canalul de difuzare pe internet nu se bucură de succes, pe măsură ce Stephanie începe să vorbească despre dispariţia lui Emily şi despre investigaţiile ei ce au scopul de a descoperi adevărul, vloggul câştigă din ce în ce mai multă popularitate. De aici reiese interesul publicului faţă de cazuri complicate legate de situaţii tragice sau persoane dispărute.

Blake Lively valorifică din nou titlul de femme fatale, fiind seducătoare, misterioasă şi senzuală. Personajul ei este exact opusul lui Stephanie. Emily se bucură de o viaţă de lux şi de o căsătorie reuşită alături de un scriitor faimos, dar nimic nu este aşa cum pare a fi.

Distribuit de Vertical Entertainment, “A Simple Favor” va putea fi urmărit în premieră naţională pe marile ecrane, începând cu 14 septembrie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata