Belleville Cop

Din 19 octombrie la cinema. Distribuit de Ro Image.

0

Belleville Cop este o comedie franceză regizată de Rachid Bouchareb după un scenariu scris de Bouchareb, Marion Doussot și Larry Gross.

Din distribuție fac parte: Omar Sy, Luis Guzmán, Diem Nguyen, Ériq Ebouaney, Franck Gastambide și Paulina Gálvez.

Am văzut Belleville Cop la Grand Cinema Băneasa. Filmul spune povestea unui polițist din Belleville, Baaba Keita, care se duce la Miami să investigheze un caz complicat și periculos, după ce prietenul său din copilărie este ucis.

Regie, scenariu și distribuție

Baaba Keita este un polițist din Belleville, o clasă muncitoare din Paris, unde și-a construit întreaga viață și unde mama lui domnește ca o regină.

Keita a devenit inspector de poliție și a decis să rămână în cartierul său, spre marea dezamăgire a iubitei sale, care încearcă să îl convingă să se mute împreună, în altă parte.

Dar, Baaba are probleme în a se distanța de mama lui, căreia îi place să controleze viața unicului ei fiu.

Într-o seară, prietenul său din copilărie, Roland, este ucis într-un restaurant, chiar în fața lui Baaba.

Roland a fost ofițer de legătură pentru Consulatul francez din Miami și Paris pentru o investigație privind traficul de droguri.

Nu uita sa citesti

Wish

Napoleon

Baaba preia cazul lui Roland, dorind astfel să descopere cine l-a omorât pe cel care a fost cel mai bun prieten.

Keita pleacă în Miami împreună cu mama lui pentru a rezolva cazul. Ajuns în SUA, el începe să lucreze cu Ricardo, un polițist care are propriile sale probleme. Forțați să lucreze împreună, în ciuda diferențelor dintre ei, Baaba și Ricardo ajung să facă o echipă puternică și să devină prieteni buni.

În regia lui Rachid Bouchareb, Belleville Cop îmbină cu succes comedia cu acțiunea, oferind publicului un film plăcut cu o poveste nu foarte complicată. De asemenea, pelicula prezintă procesul de maturizare a personajului principal, care pleacă dintr-un cartier din Paris în Miami unde descoperă lucruri și perspective noi.

În ce privește distribuția, Omar Sy este Baaba Keita, un polițist din Belleville, care duce o viață obișnuită. Plecarea în Miami va avea un impact semnificativ asupra vieții sale, căci îl va ajuta să evolueze atât ca persoană, cât și din punct de vedere profesional.

Luis Guzmán este Ricardo Garcia, un polițist din Miami care, din cauza unui incident, a fost suspendat din funcție două săptămâni, timp în care trebuie să lucreze alături de Baaba. Deși inițial nu își dorește să lucreze alături de francez, treptat, în ciuda diferențelor dintre ei, cei doi devin prieteni buni.

Biyouna este mama lui Baaba, o femeie pasionată de cazuri polițiste și mister, care își sfătuiește frecvent fiul cu privire la ceea ce are de făcut ca polițist.

Distribuit de Ro Image 2000, Belleville Cop a ajuns în cinematografe vineri, 19 octombrie 2018. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata