Bryan Cranston un posibil Lex Luthor?

0

Inca din ziua in care Batman vs Superman a fost anuntat la Comic-Con, zvonurile au inceput sa apara cu privire la un potential Lex Luthor, unul dintre actorii vizati a fost Bryan Cranston.

Cranston însuși a răspuns acum la speculații, raspunsul lui a fost oarecum direct „da-mi un telefon”, când a fost întrebat dacă el ar fi interesat să joace rolul.

„Îmi place Lex Luthor,” continuă Cranston. „Cred că e înțeles greșit. El e un om iubit, dulce.”

Problema cu acest rol pentru Cranston ar fi renuntarea la par, lucru care nu a incantat-o pe nevasta actorului in timp ce acesta interpreta rolul personajlui Walter White in drama Breaking Bad.

Nu uita sa citesti

„Ea nu a fost atât de dornic sa am cap chel,” admite Cranston. „Capul chel imbatraneste un om. Doar ca ea nu m-a mai vazut asa. ”

Bryan Cranston Lee (născut la 07 martie 1956) este un actor american, actor de voce, scenarist si regizor. El este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale ca Hal in Malcolm in the Middle şi după a fost Walter White în serialul Breaking Bad AMC, pentru care a castigat trei premii consecutive ca si actor principal intr-un serial drama Premiile Emmy . Alte roluri notabile includ Dr. Tim Whatley in Seinfeld, vecin Doug Heffernan înThe King of Queens, si astronautul Buzz Aldrin în De la Pământ la Lună.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar