Căpitanul America: Războinicul iernii surclasează Rio 2

0

Căpitanul America: Războinicul iernii a reuşit performanţa să rămână pe locul 1 în box office-ul din SUA în weekend-ul 11-13 aprilie, pentru a doua săptămână consecutiv, reuşind să surclaseze Rio 2.

Sequel-ul celor de la Marvel a reuşit să se claseze pe locul 1 cu încasări de 41 de milioane de dolari. Este o surpriză pentru că nimeni nu se aştepta ca acest sequel să depăşească ca încasări continuarea animaţiei Rio. De ce este o supriză? Vineri, animaţia de la Fox Blue Sky a preluat conducerea în box office-ul American şi toată lumea se aştepta ca această animaţie să detroneze sequel-ul Marvel. Din păcate, la sfârşitul weekend-ului Rio 2 a trebuit să se mulţumească cu locul 2, cu încasări de 39 milioane dolari. Filmul s-a lansat şi în alte 54 de ţări, încasările globale ajungând la 164 milioane dolari,

Top 3 este încheiat de o nouă premieră Oculus care a reuşit să învingă filmul lui Kevin Kostner, Draft day. Oculus a avut încasări de 12 milioane dolari fiind urmat pe locul 4 de Draft day cu încasări de 9,8 milioane dolari.

Să vorbim puţin despre cele 3 premiere care s-au clasat imediat după Căpitanul America: Războinicul iernii, care după 2 săptămâni a ajuns la 476 milioane de dolari încasări globale.

rio 2

În Rio 2 Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei 3 copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduiește să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, observând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

oculus

Oculus este deja considerat un succes având în vedere că filmul a avut un buget de 5 milioane dolari. În acest horror o femeie încearcă să-şi scape fratele de la închisoare şi să-i dovedească nevinovăţia. El a fost acuzat şi condamnat pentru crimă, dar sora lui vrea să demonstreze că acea moarte a fost cauzată de un fenomen supranatural.

draft day

Draft day este o dramă despre sport. Managerul echipei Cleveland Browns, Sonny Weaver Jr (Kevin Kostner) luptă să ia locul 1 cu o echipă care nu a mai câştigat nimic de 13 ani.

Următoarele locuri din top 10 sunt ocupate de:

Locul 5 Divergent cu 7,5 milioane încasări. Filmul a ajuns la 124,9 milioane dolari încasări în SUA şi 175 milioane dolari la nivel global. Pe 12 aprilie s-a anunţat că finalul trilogiei Divergent, Allegiant, va fi împărţit în 2 filme cu premiera în martie 2016, respectiv 2017. Ultima parte va urma astfel tiparul urmat de marile studiouri şi în cazul adaptărilor Harry Potter, Twilight şi The Hunger Games.

Locul 6 Noah cu încasări de 7,4 milioane dolari

Locul 7 God’s not dead cu 4,5 milioane dolari

Locul 8 The Grand Budapest Hotel cu 4 milioane dolari

Locul 9 Muppets Most Wanted cu 2,2 milioane dolari

Top 10 este încheiat de Dl Peadboy & Sherman cu 1,8 milioane dolari, animaţia ajungând la un total de 105,2 milioane dolari încasări în SUA.

 Pentru box office-ul de săptămâna trecuta  click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata