Cronică Cocktail

                Filmul a avut premiera, azi 18 aprilie. Bucureştenii au avut noroc. L-au văzut în avanpremieră pe 16 aprilie. Trebuie să recunosc că sunt mai reticent când vine vorba de comedii. Mie îmi plac alte genuri de filme: SF, horror, thriller. Ca o comedie să-mi ajungă la suflet, trebuie să râd cu poftă, nu doar să zâmbesc. Dar la această comedie chiar am râs până mi-au dat lacrimile şi m-a durut stomacul. În plus, sunetul e de poveste. Nici nu se compară cu sunetul şi imaginea de pe laptop sau PC. Eu l-am văzut la Arad Atrium, când m-am întors din Germania.

Cocktail

                Dar ajunge cu introducerea. Să vă prezint puţin despre ce este vorba în Cocktail:

                Filmul ni-l prezintă pe „gagicarul” Gautam în avion, acesta fiind în drum se Londra. Bineînţeles că aceasta nu pierde ocazia să se apropie de o stewardesă. Când îşi duce unchiul la aeroport, acesta i se prezintă Meerei, o femeie dulce şi firavă, care-şi aşteaptă soţul la aeroport. Din păcate pentru ea, soţul nu apare, deoarece a părăsit-o.

                Situaţia ei se îmbunătăţeşte neaşteptat, când o cunoaşte pe pisica sălbatică Veronica, care îi oferă posibilitatea de a locui cu ea. Deşi sunt total opuse în ceea ce priveşte caracterul, cele două femei încep să locuiască sub acelaşi acoperiş, la Londra. Gautam, care primeşte locul de muncă visat la Londra, se mută cu cele două fete.

                Deşi sunt total diferiţi, cei trei sunt prietenii perfecţi, care locuiesc sub acelaşi acoperiş. Problema apare atunci când Gautam se îndrăgosteşte de Meera. Cine va învinge până la urmă? Dragostea? Prietenia? Ambele sau niciuna?

cocktail 4

                Veţi putea afla doar urmărind filmul în cinematografe. Daţi o fugă, chiar merită.

                Regia este semnată de Homi Adajaneia și din distribuție fac parte:

Saif Ali Khan, care îl joacă pe Gutnam Kapoor. Sigur îl veţi recunoaşte deoarece a jucat în seria Race, Love Aaj Kal, Agent Vinod, Om shanti om. Este e 4-a oară când joacă alături de Deepika Padukone. Celelalte 3 filme în care a jucat alături de ea au fost Om shanti Om, Love Aaj Kal şi Race 2.

Deepika Padukone este Veronica. Deşi iniţial ea trebuia s-o interpretze pe Meera, planul a căzut, deoarece i-a plăcut mai mult personajul Veronicăi, o indiancă bogată pusă pe distracţie, exact ca Gutnam. Pe Deepika o veţi recunoaşte din Race 2, Love Aaj Kal, Om Shanti Om, Housefull, Billu şi Chennai Express. Acest ultim film până la Dhoom 3 a deţinut recordul pentru cele mai mari încasări din 2013.

Diana Penty o interpretează pe Meera, o indiancă care vine în Londra la soţul ei şi este părăsită de acesta. Este filmul ei de debut şi eu spun că s-a descurcat excelent. Diana Penty spunea despre rolul ei: Meera este tipul fetei simple, iubitoare, cu principii traditionaliste! Nici ca se putea un alt personaj care sa marcheze debutul meu in lumea filmului!” . Într-adevăr, Meera este un personaj de la care învăţăm o lecţie importantă de viaţă: sacrificiul!

cocktail 2

Dimple Kapadia este Kavit Kapoor, mama lui Gutnam. Ea este cea care trage de el, spunându-i că s-a distrat destul şi că trebuie să-şi găsească sufletul pereche şi să se aşeze la casa lui. Pe actriță sigur o veți recunoaște. A jucat în Dabbang rolul mamei lui Chulbul „Robin Hood” Pandey

Boman Irani este Randhir Malhotra unchiul lui Gutnam. A jucat în seria Don, seria Housefull, Dostana, Game

Randeep Hooda este Kunal Ahuja, soțul Meerei.

                 Trailer-ul filmului subtitrat în limba română îl puteți urmări aici:

Nu uita sa citesti
Related Posts

Inside Out 2

The Fall Guy

                Cel mai amuzant în acest film este acest triunghi amoros și situațiile create de mama lui Gutnam. Coloana sonoră este superbă. Să nu vorbesc de scena de dans din Cape Town… Bineînţeles că nu lipseşte drama din această comedie.

cocktail 3

                Ca o concluzie, Cocktail este un film care te va binedispune. Un film pe care să-l vezi cu prietenii la cinema. Nu o să vă pară rău de banii dați pe bilet. Să nu vă imaginați că titlul filmului înseamnă o băutură preparată dintr-un amestec de băuturi alcoolice (cu ingrediente). Filmul este un cocktail de sentimente.

                Presa din India spunea: Cocktail este un film contemporan care reflectă viaţa aşa cum se desfăşoară ea… nebunească, frumoasă, amuzantă, ciudată şi singuratică, aşa cum este viaţa de regulă. Este vorba despre alegeri uşoare şi despre decizii grele şi despre modul în care viaţa merge înainte, în ciuda tuturor. E un cocktail pe care sigur vreţi să-l gustaţi!

Cocktail 5

În continuare vă las să ascultați două din melodiile mele preferate:

                Daru Desi – momentul în care cei 3 sunt prieteni se distrează împreună:

                Tumhi Ho Bandhu – momentul în care Gutnam Kapoor se îndrăgosteşte de Meera:

                PS: Actriţele din toate filmele indiene sunt superbe. Arată mult mai bine decât cele de Hollywood. Efectiv rămâi fără cuvinte când vezi ce frumoase sunt. Şi India nu duce lipsă de frumuseţi. Nu degeaba s-a îndrăgostit Mircea Eliade de Maitreyi (sper că aţi citit romanul erotic închinat dragostei neîmplinite).

                ESTE UN FILM CARE CHIAR MERITĂ URMĂRIT LA CINEMA!!!

cocktail 6

Din păcate, deşi e singura premieră a săptămânii, filmul nu a fost adus la Timişoara, Iaşi şi Constanţa.

[review]

[rwp-review id=”0″]

1 Comentariu

Cmentariile sunt închise